• Enthousiast en betrokken team
  • Een speelbaan voor onze peuteractiviteiten
  • Elke dag bewegen en naar buiten
  • Nauwe samenwerking met school
  • Een eigen bibliotheek

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Boomgaard zit in een nieuw gebouw in Woenderskamp in Lent. Samen met de buitenschoolse opvang en basisschool De Boomgaard maken wij onderdeel uit van kindcentrum De Boomgaard. We werken nauw met elkaar samen en delen de faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat De Boomgaard een vertrouwde plek is voor je kind, vanaf dat het een paar maanden oud is, tot het tijd is om naar de middelbare school te gaan.

Een dag bij kinderdagverblijf De Boomgaard

In onze groepen rollebollen baby’s op de mat en brabbelen naar hun vriendjes. De dreumesen ontdekken de ruimte en zetten hun eerste stappen. Ze lezen met ons een boekje uit de eigen bibliotheek, trekken alle bouwbakken omver en gooien korstjes op de grond. Onze grote peuters gaan nog verder op verkenning uit en spelen samen met hun vriendjes in de speelbaan of fietsen rondjes in onze mooie tuin. Bij het buitenspelen zwaaien we naar de kinderen van school en samen met de kleuters bakken we zandtaartjes in de zandbak en geven deze door via het keukenhek.

Voel je thuis

Wij zijn trots op onze ruime en gezellige groepen waar je kan spelen, sporten, zingen en dansen. Waar je vieze handen mag krijgen en waar altijd iets te beleven valt. Of je een kleine druktemaker bent of een stille genieter, er is voor iedereen een plekje.

Voor meer informatie: neem contact op met afdeling Klantrelaties.
Je bent van harte welkom!

Nienke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Nienke Gerritsen en ik werk sinds januari 2022 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging is om iedere dag net dat stapje extra te zetten. Niets is mooier dan een glimlach van een kind. Een fijn en betrokken team is nodig om dat te realiseren. Het is mijn taak om de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, te ontzorgen en te faciliteren!

Daarnaast is het voor mij belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren waar medewerkers, ouders en vooral de kinderen zich ‘thuis’ voelen en zichzelf kunnen zijn.

Mijn motivatie is om te zorgen voor een fijne opvang vol activiteiten waar kinderen kunnen spelen en zichzelf op een vrije manier, in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Ieder kind is uniek met eigen talenten. Ik vind het een eer om samen met de teams, ouders en onze samenwerkingspartners hieraan een bijdrage te kunnen leveren.  

Adres

kdv De Boomgaard
Titiaanstraat 100
6663 PN Lent
LRK-nummer 135179348

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.30 - 18.00 uur
di:       07.30 - 18.00 uur
woe:   07.30 - 18.00 uur
do:      07.30 - 18.00 uur
vr:       07.30 - 18.00 uur

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer