• Enthousiast en betrokken team
  • Een speelbaan voor onze peuteractiviteiten
  • Elke dag bewegen en naar buiten
  • Nauwe samenwerking met school
  • Een eigen bibliotheek

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Boomgaard opende in 2020 haar deuren in een nieuw gebouw in Woenderskamp in Lent. Samen met de bso De Boomgaard en basisschool De Boomgaard maakt zij onderdeel uit van kindcentrum De Boomgaard. We werken nauw samen met de bso en school en delen de faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat De Boomgaard een vertrouwde plek is voor je kind, vanaf dat hij of zij een paar maanden oud is, tot het tijd is om naar de middelbare school te gaan.

Een dag bij kinderdagverblijf De Boomgaard

In onze groepen rollebollen baby’s op de mat en brabbelen naar hun vriendjes. De dreumesen ontdekken de ruimte en zetten hun eerste stappen. Ze lezen met ons een boekje uit de eigen bibliotheek, trekken alle bouwbakken omver en gooien korstjes op de grond. Onze grote peuters gaan nog verder op verkenning uit en spelen samen met hun vriendjes in de speelbaan of fietsen rondjes in onze mooie tuin. Bij het buitenspelen zwaaien we naar de kinderen van school en samen met de kleuters bakken we zandtaartjes in de zandbak en geven deze door via het keukenhek.

Voel je thuis

Wij zijn trots op onze ruime en gezellige groepen waar je kan spelen, sporten, zingen en dansen. Waar je vieze handen mag krijgen en waar altijd iets te beleven valt. Of je een kleine druktemaker bent of een stille genieter, er is voor iedereen een plekje.

Voor meer informatie: neem contact op met afdeling Klantrelaties.
Je bent van harte welkom!

Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en werk al heel wat jaren bij KION. Mijn locaties bevinden zich onder één dak met de basisscholen. Hierdoor hebben we veel contact en structureel overleg. Dit betekent meerwaarde en aandacht voor de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Als team zijn we tevreden als ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten en dat kinderen aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Adres

kdv De Boomgaard
Titiaanstraat 100
6663 PN Lent
LRK-nummer 135179348

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.30 - 18.00 uur
di:       07.30 - 18.00 uur
woe:   07.30 - 18.00 uur
do:      07.30 - 18.00 uur
vr:       07.30 - 18.00 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.