• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Drie groepen, waarvan een peutergroep
  • Ruime tuin met uitdagende plekken

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving met voor elke leeftijd gepaste begeleiding.

Bij het kinderdagverblijf zijn 3 groepen waarvan een groep alleen voor peuters is. De groepen zijn allemaal op de begane grond en vanuit elke ruimte kun je direct naar onze ruime tuin. Hier kunnen ook de allerkleinsten naar hartenlust spelen. Er zijn allerlei uitdagende plekken: een open plek onder een boom met houtsnippers, een speelwand met een lage glijbaan, een liggende klimboom, een voelmuur en een speelhuisje. Ook is er een veilige en rustige hoek speciaal voor de baby’s. 

Het kinderdagverblijf is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school en buitenschoolse opvang werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om pedagogisch medewerkers in de gelegenheid te stellen alle kinderen een leuke dag te laten beleven en om ervoor te zorgen dat ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achterlaten. De samenwerking met scholen en andere betrokkenen vind ik belangrijk en leuk. Het helpt om elk kind goed te zien en te begeleiden van baby tot het einde van de basisschoolperiode.

In ons cluster in Nijmegen Oost bieden we alle soorten opvang; kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Hiermee bieden we alle kinderen de mogelijkheid gebruik te maken van passende opvang in de buurt. In onze teams werken medewerkers met veel ervaring en passie voor kinderen en dat merk je!

Adres

kdv De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRK-nummer 337215492

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Sfeer is goed en er heerst rust en structuur op de groep.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer