• Samen ontdekken
  • Liefde en geborgenheid
  • Horizontale groepen met leeftijdsgenootjes
  • Huiselijke sfeer

Schrijf je in

Bij De Dabbertjes stimuleren we je kind optimaal in zijn of haar ontwikkeling. Door te spelen met vriendjes, leert je kind sociale vaardigheden aan. De baby’s zitten in kleine horizontale groepen met leeftijdsgenootjes, zodat zij in hun eigen ritme kunnen spelen en ontdekken in een geborgen omgeving met veel individuele aandacht. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om de kinderen in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. Wij bestaan sinds 1990.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze locatie.

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een kennismaking, we staan voor je klaar.

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds 2016 werk ik bij KION. 

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

kdv De Dabbertjes
Deciushof 2
6642 BT Beuningen
LRK-nummer 167726225

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind voelt zich helemaal thuis bij De Dabbertjes!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer