kdv De Dabbertjes

  • Samen ontdekken
  • Liefde en geborgenheid
  • Horizontale groepen met leeftijdsgenootjes
  • Flexibele opvang

Omdat wij in Beuningen zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang verzorgen voelt je kind zich bij ons thuis vanaf de geboorte tot het einde van de basisschool. Bij De Dabbertjes stimuleren wij jouw kind optimaal in zijn of haar ontwikkeling, kan hij of zij altijd met vriendjes spelen en worden er sociale vaardigheden aangeleerd. De baby’s zitten in kleine horizontale groepen met leeftijdsgenootjes, zodat zij in hun eigen ritme kunnen spelen en ontdekken in een geborgen omgeving met veel individuele aandacht. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om de kinderen in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. Wij bestaan sinds 1990.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze opvang.

Neem een kijkje op onze website www.dedabbertjes.nl. Staat de informatie die je zoekt er niet bij? Stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord.