• Voor kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Samen met peutergroep en buitenschoolse opvang
  • Met school onder één dak

Schrijf je in

Kindcentrum De Dromedaris is een fonkelnieuw gebouw waar ook kinderdagverblijf De Dromedaris groepsruimte heeft voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Samen met basisschool De Dromedaris hebben ook de peutergroep en de buitenschoolse opvang daar hun lokalen.

Over kinderdagverblijf De Dromedaris

Bij kinderdagverblijf De Dromedaris vinden wij het belangrijk om buiten te spelen. We proberen altijd twee keer per dag met alle kinderen naar buiten te gaan. Ook baby’s nemen wij zoveel mogelijk mee naar buiten. Verder vinden wij het belangrijk om te kijken naar wat kinderen nodig hebben en laten wij ze zelf de wereld ontdekken.

Binnen- en buitenspelen

De binnenruimte van kinderdagverblijf De Dromedaris is ruim opgezet en straalt rust uit. Er is een natuurlijke verdeling gemaakt tussen rust- en ontdekkend spel. De ruimte beschikt over ruime en rijke hoeken waar kinderen uitgedaagd worden tot actief en ontdekkend spel. Kinderen kunnen zelf op ontdekking gaan en spelen met open einde materiaal. De buitenruimte is een fijne beleeftuin waarin kinderen van alles kunnen ontdekken.

Waarom kinderdagverblijf De Dromedaris

Kinderen zijn van jongs af aan al bezig met leren, ze zijn nieuwsgierig en vol creativiteit. Zij hebben hun eigen passies. Wij bieden kinderen een omgeving aan waarin hun fantasie en creativiteit wordt aangesproken. Dit doen wij door het bieden van rijke hoeken, open-eind-materiaal en goed naar de kinderen en hun talenten te kijken. Wij bieden projecten aan die voortkomen uit de omgeving en de interesses van de kinderen.

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Peet en ik werk sinds mei 2023 bij KION als clustermanager.

Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren met een open sfeer waar kinderen en ouders zich thuis voelen. Waar kinderen zichzelf zijn in een uitdagende omgeving met gevarieerde spelmaterialen en activiteiten.

Het welbevinden van de kinderen, de medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Het is mijn taak om de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, te ontzorgen en te faciliteren.

Samenwerking met school en andere betrokkenen is een belangrijk speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen heel belangrijk is.

Adres

kdv De Dromedaris
Wolfsbossingel 105
6642 CM Beuningen
LRK-nummer 457601711

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30/08.00 - 18.00 uur
di:      07.30/08.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     07.30/08.00 - 18.00 uur
vrij:    gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer