• Het Kronenburgerpark als voortuin
  • Vlakbij het station en het centrum
  • Ruime en sfeervolle groepen
  • Prachtige grote tuin

Schrijf je in

Gelegen aan het mooiste park van Nijmegen, aan de rand van het centrum, ligt kinderdagverblijf De Kroon. 
Het sfeervolle gebouw biedt plaats aan drie verticale groepen en twee horizontale groepen. 

Voor alle kinderen, ouders en collega’s willen wij een plek zijn waar zij zich thuis voelen.

In onze groepen rollebollen baby’s op de mat en brabbelen naar hun vriendjes. Dappere dreumesen zetten hun eerste stap, kliederen met verf en gooien korstjes op de grond. Lieve stoere, grappige en dwarse peuters gaan huppelend op avontuur, gaan uitdagingen aan en groeien groter en groter.

Wij zijn trots op onze ruime en gezellige groepen waar je kan spelen, sporten, zingen en dansen. Waar je vieze handen mag krijgen en waar altijd iets te beleven valt. Of je een kleine druktemaker bent of een stille genieter, er is voor iedereen een plekje.

Wij zijn trots op onze grote tuin waar genoeg ruimte is om te rollen, te springen of te luieren op het gras. Waar je bergen kunt beklimmen, waar je kan kliederen met zand en water en waar je kunt schommelen tot in de wolken.

En natuurlijk zijn we ook trots op elkaar omdat we er elke dag weer voor gaan om er voor iedereen een leuke dag van te maken.

Je bent van harte welkom!

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

kdv De Kroon
Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen
LRK-nummer 562131590

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer