kdv De Kroon

  • Het Kronenburgerpark als voortuin
  • Vlakbij het station en het centrum
  • Ruime en sfeervolle groepen
  • Prachtige grote tuin
  • Drie verticale groepen, een peutergroep

Gelegen aan het mooiste park van Nijmegen, aan de rand van het centrum, ligt kinderdagverblijf De Kroon. 
Het sfeervolle gebouw biedt plaats aan drie verticale groepen en één peutergroep. Voor alle kinderen, ouders en collega’s willen wij een plek zijn waar zij zich thuis voelen.

Op onze groepen rollebollen baby’s op de mat en brabbelen naar hun vriendjes. Dappere dreumesen zetten hun eerste stap, kliederen met verf en gooien korstjes op de grond. Lieve stoere, grappige en dwarse peuters gaan huppelend op avontuur, gaan uitdagingen aan en groeien groter en groter.

Wij zijn trots op onze ruime en gezellige groepen waar je kan spelen, sporten, zingen en dansen. Waar je vieze handen mag krijgen en waar altijd iets te beleven valt. Of je een kleine druktemaker bent of een stille genieter, er is voor iedereen een plekje.

Wij zijn trots op onze grote tuin waar genoeg ruimte is om te rollen, te springen of te luieren op het gras. Waar je bergen kunt beklimmen, waar je kan kliederen met zand en water en waar je kunt schommelen tot in de wolken.

En natuurlijk zijn we ook trots op elkaar omdat we er elke dag weer voor gaan om er voor iedereen een leuke dag van te maken.

Je bent van harte welkom!