• Het Kronenburgerpark als voortuin
  • Vlakbij het station en het centrum
  • Ruime en sfeervolle groepen
  • Prachtige grote tuin
  • Drie verticale groepen

Schrijf je in

Gelegen aan het mooiste park van Nijmegen, aan de rand van het centrum, ligt kinderdagverblijf De Kroon. 
Het sfeervolle gebouw biedt plaats aan drie verticale groepen van 0 tot 4 jaar en twee horizontale groepen. Een voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

Voor alle kinderen, ouders en collega’s willen wij een plek zijn waar zij zich thuis voelen.

In onze groepen rollebollen baby’s op de mat en brabbelen naar hun vriendjes. Dappere dreumesen zetten hun eerste stap, kliederen met verf en gooien korstjes op de grond. Lieve stoere, grappige en dwarse peuters gaan huppelend op avontuur, gaan uitdagingen aan en groeien groter en groter.

Wij zijn trots op onze ruime en gezellige groepen waar je kan spelen, sporten, zingen en dansen. Waar je vieze handen mag krijgen en waar altijd iets te beleven valt. Of je een kleine druktemaker bent of een stille genieter, er is voor iedereen een plekje.

Wij zijn trots op onze grote tuin waar genoeg ruimte is om te rollen, te springen of te luieren op het gras. Waar je bergen kunt beklimmen, waar je kan kliederen met zand en water en waar je kunt schommelen tot in de wolken.

En natuurlijk zijn we ook trots op elkaar omdat we er elke dag weer voor gaan om er voor iedereen een leuke dag van te maken.

Je bent van harte welkom!

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door Blixem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

kdv De Kroon
Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen
LRK-nummer 562131590

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.