• Kleinschalig kinderdagverblijf
  • Verticale groepen en een peutergroep
  • 1e maandag van de maand tussen 18.00 en 20.00 uur rondleiding op afspraak

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Kubus is onderdeel van het Integraal Kindcentrum De Kubus (IKC). Een IKC waarin ook basisschool De Kubus, de peutergroep en buitenschoolse opvang zijn gehuisvest.
Een prachtig gebouw met alle moderne voorzieningen. De buitenruimte is ingericht met vooral natuurlijke materialen en vormt daardoor een fantastische speelruimte voor de kinderen.

Kinderdagverblijf De Kubus is een kleinschalig kinderdagverblijf en heeft twee verticale groepen: de Zon en de Ster, waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar komen. Ook is er een aparte peutergroep: de Maan, waar kinderen vanaf 2,5 jaar spelen. Bij deze groep zijn er uitdagende materialen en wordt er gezorgd voor een leeftijdsadequaat aanbod. Maar ook extra ontwikkelingsstimulering, waardoor het kind zo kansrijk mogelijk kan starten op de basisschool.

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

kdv De Kubus
Irenestraat 3
6651 XK Druten
LRK-nummer 218355178

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.30 - 18.00 uur
di:       07.30 - 18.00 uur
woe:   07.30 - 18.00 uur 
do:      07.30 - 18.00 uur
vr:       07.30 - 18.00 uur 
Op aanvraag is opvang tot 18.30 mogelijk.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer