Bij ons kinderdagverblijf hebben we een baby-dreumes groep voor 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar en deze ruimtes liggen naast elkaar. We delen de toiletgroep en verschoonruimte dus het is altijd mogelijk om je broertje of zusje even een knuffel te geven. Ook bij het wennen is het fijn dat je geleidelijk aan kennis maakt en de pedagogisch medewerkers van de volgende groep waarschijnlijk al heel goed kent.

Bij de peutergroep werken we met de VVE methode Peuterplein. Samen met Raai de Kraai beleven we de leukste avonturen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Buiten onze groepsruimte hebben we een fijne keuken waar we allerlei kook- en bakactiviteiten met de kinderen doen. De ruime hal gebruiken we voor actief binnenspel. We delen deze ruimte met het consultatiebureau en hebben hier samen afspraken over gemaakt.

Op vrijdag gaan we geregeld naar de ouderen in het verzorgingstehuis. Mooi om te zien hoe deze twee groepen samen kennis met elkaar maken tijdens de activiteiten die voor beiden herkenbaar zijn.

Adres

kdv De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRKP-nummer 126046505

Clustermanager

Openingstijden

Impressie van kdv De Leigraaf

Altijd opvang. Altijd in de buurt.