kdv De Regenboog

  • Ruime, groene tuin
  • Drie groepen
  • Peutergroep en bso onder één dak
  • Peuteryoga op dinsdagochtend
  • Eerste vrijdag van de maand inloop 9.30 tot 11.30 uur

Ons kindercentrum is een kleinschalig en overzichtelijk centrum in een rustige en bosrijke omgeving. Alle kinderen kennen elkaar en alle teamleden. We hebben een aantrekkelijke groene tuin onder de bomen met veel speelplekjes voor de kinderen die we met behulp van ouders gecreëerd hebben. Er zijn drie groepen, met maximaal 59 kinderen. We hebben twee verticale groepen Ster en Zon en op vrijdag een peutergroep Maan. De andere dagen is er in de Maan groep gelegenheid voor activiteiten voor de oudste kinderen. Alle groepsruimtes liggen naast elkaar, zijn onderling verbonden en grenzen aan de prachtige, ruime tuin.

Op dinsdagmorgen is er gelegenheid voor de peuters om, tegen een geringe vergoeding, aan een peuter yogales deel te nemen. Het team kan je hier over meer vertellen.

We delen deze locatie met peutergroep Peuterhofje die geopend is op dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen  Een aantal kinderen combineren de peutergroep met kinderopvang.

De doorstroom naar bso De Regenboog is ook eenvoudig te maken omdat deze in hetzelfde pand is en daardoor al vertrouwd voor de kinderen.