• Ruime, groene tuin
  • Twee groepen
  • Met bso onder één dak
  • Peuteryoga op dinsdagochtend
  • Aparte atelier- en beweegruimte

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf vormt samen met de buitenschoolse opvang een kleinschalig en overzichtelijk centrum in een rustige en bosrijke omgeving. Kinderdagverblijf De Regenboog heeft twee stamgroepen, genaamd Ster en Zon. Hierin komen maximaal zestien kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Kinderen van beide groepen kennen elkaar omdat ze veel samen spelen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Beide sfeervolle groepsruimtes zijn ingericht zijn met divers spelmateriaal zoals een huishoek, duplobak, leeshoekje en een babyhoek. In de tussenliggende ruimte hebben we een peutergroep ruimte met uitdagend materiaal voor deze leeftijd. Soms spelen kinderen van het kinderdagverblijf mee met een ochtendprogramma. Daarnaast hebben we in de hal een zandtafel en een sfeervol ingerichte leeshoek. Verderop in het pand is er een beweeglokaal met een glijbaan.  

Op dinsdagmorgen is er gelegenheid voor de peuters om, tegen een geringe vergoeding, mee te doen met de peuteryoga-les. Het team kan je hier over meer vertellen.

De overgang naar bso De Regenboog is eenvoudig te maken omdat deze in hetzelfde pand is en daardoor al vertrouwd voor de kinderen. 

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

kdv De Regenboog
Burgemeester Daleslaan 23 A
6532 CL Nijmegen
LRK-nummer 635312736

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de manier waarop de medewerkers De Regenboog tot een fijne plek voor onze dochter maken. Ze zit op de Zon-groep waar de medewerkers zeer liefdevol, professioneel en actief zijn!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.