• Ruime, groene tuin
  • Twee groepen
  • Met bso onder één dak
  • Peuteryoga op dinsdagochtend
  • Aparte atelier- en beweegruimte

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf vormt samen met de buitenschoolse opvang een kleinschalig en overzichtelijk centrum in een rustige en bosrijke omgeving. Kinderdagverblijf De Regenboog heeft twee stamgroepen, genaamd Ster en Zon voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Kinderen van beide groepen kennen elkaar omdat ze veel samen spelen.

Beide sfeervolle groepsruimtes zijn ingericht zijn met divers spelmateriaal zoals een huishoek, duplobak, leeshoekje en een babyhoek. In de tussenliggende ruimte hebben we een peutergroep ruimte met uitdagend materiaal voor deze leeftijd. Soms spelen kinderen van het kinderdagverblijf mee met een ochtendprogramma. Daarnaast hebben we in de hal een zandtafel en een sfeervol ingerichte leeshoek. Verderop in het pand is er een beweeglokaal met een glijbaan.  

Op dinsdagmorgen is er gelegenheid voor de peuters om, tegen een geringe vergoeding, mee te doen met de peuteryoga-les. Het team kan je hier over meer vertellen.

De overgang naar bso De Regenboog is eenvoudig te maken omdat deze in hetzelfde pand is en daardoor al vertrouwd voor de kinderen. 

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

kdv De Regenboog
Burgemeester Daleslaan 23 A
6532 CL Nijmegen
LRK-nummer 635312736

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de manier waarop de medewerkers De Regenboog tot een fijne plek voor onze dochter maken. Ze zit op de Zon-groep waar de medewerkers zeer liefdevol, professioneel en actief zijn!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer