• Kleinschalige opvang een groep met 16 kinderen
  • Aangrenzend bosgebied staat centraal

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Regenboog Malden ligt aan de Veldsingel aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij ons kinderdagverblijf centraal. Samen met buitenschoolse opvang De Regenboog Malden delen we het pand, de faciliteiten en werken samen met basisschool De Regenboog. We merken dat kinderen die bij ons bij het kinderdagverblijf komen snel wennen bij de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

We hebben één verticale groep voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet waardoor de kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij onze vaste medewerkers. Een mooie voorbereiding op de basisschool.

Linda

Mijn naam is Linda de Valk en ik werk sinds 2002 bij KION, en sinds februari 2023 in de rol van clustermanager i.o..

Een ontspannen, leerzame en gezellige sfeer zijn de punten die ik belangrijk vind om je werk goed uit te kunnen uitoefenen. Kinderen ontwikkelen zich het beste in een veilige en uitdagende omgeving en samen met mijn team doen we iedere dag ons best om dit te creëren.

Wees welkom om een keer te komen kijken, we leiden je graag rond.

Adres

kdv De Regenboog Malden
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 610907281

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten*
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    gesloten*
*Heb je hier behoefte aan? Neem contact op met afdeling Klantrelaties

Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De stabiliteit van dezelfde pedagogisch medewerkers met een open en enthousiaste uitstraling geeft het gevoel dat je kind echt gezien wordt. Lekker veel naar buiten/ bos.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer