• Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart
  • 3 groepen
  • Maximaal 40 kinderen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Reuzepas vormt samen met de peutergroep en de bso een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij het kinderdagverblijf is bij het team van vaste pedagogisch medewerkers plaats voor maximaal 40 kinderen, verdeeld over twee groepen.

Samenwerken in 't Hart

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek. Via de schuifpui in de verticale groepsruimtes kunnen de kinderen makkelijk naar buiten en daar  spelen ze dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox. De peutergroep maakt gebruik van de speelgang en een grotere speelplaats

Activiteiten kinderdagverblijf

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden is favoriet. De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en de pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van je kind om zo zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelt je kind zich spelenderwijs en kan hij of zij met 4 jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

kdv De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 763483783

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 mogelijk 

Heb je een specifieke wens, dan denken wij graag mee.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De persoonlijke aandacht is fijn en kinderen en ouders voelen zich, mede dankzij de kleinschaligheid, welkom!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.