• 4 groepen
  • Maximaal 71 kinderen
  • Elke 1e woensdag en vrijdag ochtend van de maand een rondleiding

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Reuzepas vormt samen met de peutergroep en de bso een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij het kinderdagverblijf is plaats voor vier groepen: Elfjes (0 - 2 jaar), Reuzen (2 - 4 jaar), Kabouters (0 - 4 jaar) en Dwergen (0 - 4 jaar).

Samenwerken in 't Hart

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek. Via de schuifpui in de groepsruimtes van de Elfjes en Kabouters kunnen de kinderen makkelijk naar buiten en daar spelen ze dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox op de groepen. De peutergroep Reuzen maakt gebruik van de speelgang en een grotere speelplaats.

Activiteiten kinderdagverblijf

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden langs het water is favoriet. De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en eigen fantasie doormiddel van spelen met sensorisch open eind materialen. De pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van je kind om zo zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma  Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelt je kind zich spelenderwijs en kan hij of zij met 4 jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij kinderdagverblijf De Reuzepas de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn, kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

Adres

kdv De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 763483783

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 mogelijk. 

 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De persoonlijke aandacht is fijn en kinderen en ouders voelen zich, mede dankzij de kleinschaligheid, welkom!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer