• Samen met bso en basisschool onder één dak
  • Onderdeel van de brede school
  • Prachtig nieuw gebouw
  • Natuurlijke en ruime buitenruimte

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Verwondering is samen met de buitenschoolse opvang en basisschool De Verwondering, onderdeel van een brede school. Door onze samenwerking creëren we met kinderopvang en school een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Ons gebouw, met de bijzondere, natuurlijk buitenruimte, is erop gericht om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. De tuin grenst direct aan onze groepsruimten, waardoor we met de kinderen gemakkelijk naar buiten kunnen. In de tuin is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, rennen en met zand en water spelen. Het speellokaal van de school kunnen we gebruiken om met de kinderen bewegingsactiviteiten te doen.     

Bij deze locatie hebben we een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar, een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Maria

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Adres

kdv De Verwondering
Georges Brassensstraat 61
6663 MH Lent
LRK-nummer 757964989

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben heel blij met de compactheid van de locatie en met de medewerkers die een vertrouwd gezicht zijn voor de kinderen, wat hun ontwikkeling alleen maar ten goede komt. Leuk dat er een verbinding is met school/bso en dat ze regelmatig onderlinge be

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer