• Samen met bso en basisschool onder één dak
  • Onderdeel van de brede school
  • Prachtig nieuw gebouw
  • Natuurlijke en ruime buitenruimte

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Verwondering is samen met de buitenschoolse opvang en basisschool De Verwondering, onderdeel van een brede school. Door onze samenwerking creëren we met kinderopvang en school een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Ons gebouw, met de bijzondere, natuurlijk buitenruimte, is erop gericht om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen. De tuin grenst direct aan onze groepsruimten, waardoor we met de kinderen gemakkelijk naar buiten kunnen. In de tuin is van alles te beleven. Kinderen kunnen er klimmen, rennen en met zand en water spelen. Het speellokaal van de school kunnen we gebruiken om met de kinderen bewegingsactiviteiten te doen.     

Bij deze locatie komen maximaal 48 kinderen tegelijkertijd, verdeeld over een baby-, een peuter- en een verticale groep.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Bo

Mijn naam is Bo van Kuijk en werk sinds juni 2020 bij KION.

Samen met het team streef ik naar een veilige en uitdagende omgeving om de ontwikkeling van kinderen optimaal te stimuleren. Hierbij staat het oudercontact hoog in het vaandel, omdat we samen de ontplooiing van ieder individueel kind voor ogen hebben.

In mijn functie draag ik zorg voor de randvoorwaarden zodat pedagogisch medewerkers met liefde hun vak kunnen uitoefenen. De groeiende (dagelijkse) kwaliteit van de opvang en het professionaliseren van de sector staan binnen mijn werkzaamheden centraal.

Met de liefde voor ons vak, de tijd die we nemen om je kind echt te leren kennen én in te spelen op individuele behoeftes, is je kind bij ons in goede handen.

Adres

kdv De Verwondering
Georges Brassensstraat 61
6663 MH Lent
LRK-nummer 757964989

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben heel blij met de compactheid van de locatie en met de medewerkers die een vertrouwd gezicht zijn voor de kinderen, wat hun ontwikkeling alleen maar ten goede komt. Leuk dat er een verbinding is met school/bso en dat ze regelmatig onderlinge be

Altijd opvang. Altijd in de buurt.