• Onder één dak met basisonderwijs
  • Samen met peutergroep en buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Wegwijzer is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We maken, samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang deel uit van Kindcentrum De Wegwijzer. Binnen het kindcentrum vinden wij het belangrijk dat er een goede en zorgvuldige doorgaande lijn is van de peuters naar de basisschool. Daarnaast vieren we samen jaarlijkse feestelijke momenten zoals Sinterklaas, Kerst en carnaval. We werken op diverse vlakken nauw samen, bijvoorbeeld ook met bibliotheek op school. 

Over kinderdagverblijf De Wegwijzer

Bij De Wegwijzer luisteren we goed naar de behoeften van elk kind en de activiteiten stemmen we hierop af. De inrichting, het spelmateriaal en de begeleiding: alles is erop ingericht dat kinderen hun verbeelding aanspreken en zich spelenderwijs ontwikkelen. Tegelijkertijd is er ook rust en ruimte voor ontspanning.

Binnen- en buitenspelen

De allerkleinsten hebben een eigen speelplek met binnen- én buitenbedjes in het zicht van de groep, zodat ze rustig kunnen slapen. Voor de peuters zijn er uitdagende activiteitenhoeken, zoals een bouwhoek, een huis- en keukenhoek, en een verkleedhoek, die hun nieuwsgierigheid stimuleren. De kers op de taart is de prachtig aangelegde beleeftuin, waar jonge kinderen naar hartenlust kunnen grasduinen, klimmen en klauteren.

Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019.

Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. 

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

kdv De Wegwijzer
Molenstraat 1
6645 BR Winssen
LRK-nummer 100113254

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:      07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer