• Onderdeel van Integraal Kind Centrum De Wieken
  • Twee groepsruimtes
  • Pedagogische visie verbonden aan de Daltonvisie

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Wieken maakt deel uit van Integraal Kind Centrum De Wieken. Kenmerkend voor een IKC is dat kinderopvang en onderwijs onder één dak zitten en we werken vanuit één pedagogische visie. Bij De Wieken is de pedagogische visie geënt op het gedachtegoed van Helen Parkhurst, de Daltonvisie. 

Bij kinderdagverblijf De Wieken hebben we 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Naast het kinderdagverblijf is er in hetzelfde gebouw ook een peutergroep en een bso.

Eens per week zijn er beweeglessen voor de peuters in de gymzaal. Twee hiervoor opgeleide pedagogisch medewerkers verzorgen deze beweeglessen. We hebben een omheinde speelplaats waar de kinderen naar hartenlust kunnen rennen, fietsen en ravotten.

Euronews afbeelding

 

Thomas

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thomas Hooft en ik werk sinds juli 2022 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is als ik zie dat kinderen lekker in hun vel zitten, leuke activiteiten aan het doen zijn en het goed naar hun zin hebben.

Bij mijn locaties werken betrokken en kundige pedagogisch medewerkers. De samenwerking met basisschool en ROC is van groot belang en de buitenspeelruimtes geven extra dimensie aan de dagelijkse opvang.

Adres

kdv De Wieken
Floraweg 69
6542 KB Nijmegen
LRK-nummer 772457049

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De medewerkers zijn betrokken en denken mee en de buitenruimte is creatief ingevuld zodat de kinderen er leuk kunnen spelen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer