kdv Den Elt

  • Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart
  • Twee groepen
  • Maximaal 24 kinderen

Leuk dat je een kijkje neemt op de locatiepagina van kinderdagverblijf Den Elt. Wij zijn een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. In het totaal kunnen 44 kinderen per dag het centrum bezoeken, verdeeld over twee groepen kinderdagverblijf en een groep buitenschoolse opvang. Zeer praktisch alles onder één dak.

Je bent welkom van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Heb je een specifieke wens dan denken wij graag mee.

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal, bibliotheek en de peuterspeelzaalruimte. Via de schuifpui in de groepsruimtes kunnen de kinderen makkelijk buiten spelen en dat gebeurt dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox.

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden is favoriet.
De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en de pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van het kind om zo de ontwikkeling te stimuleren. Daarbij maken ze gebruik van het activiteitenprogramma Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs en kunnen ze met vier jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust even binnen. Een afspraak maken mag ook. Wij maken graag tijd voor je vrij.