• Samenwerking De Regenboog en De Vuurvogel.
  • Kleinschalige opvang: twee groepen met ieder 16 kinderen
  • Aangrenzende bosgebied staat centraal

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Drakesteyn ligt aan de Veldsingel aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij ons kinderdagverblijf centraal. We delen het pand, de faciliteiten en werken samen met basisschool De Regenboog en de naastgelegen basisschool De Vuurvogel. We merken dat kinderen die bij ons bij het kinderdagverblijf komen snel wennen bij de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

We hebben twee groepen met ieder maximaal zestien kinderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet waardoor de kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij onze vaste medewerkers. De Draken en het Kasteel zijn verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Elke dag doen de peuters in de ochtend extra leeftijdgerichte activiteiten ter voorbereiding op de basisschool. 

Quote van ouders:

Ik breng mijn zoontje al vanaf dat hij 3 maanden is twee keer in de week naar kinderdagverblijf Drakesteyn. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor de opvang, mijn zoontje vindt het elke keer weer super leuk om te gaan. En dit komt door de zeer professionele, lieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij zetten zich elke dag weer voor 100% in voor onze kinderen! In april verwachten wij een tweede kindje en ook hij zal naar kinderdagverblijf Drakesteyn gaan. TOPopvang!

Groetjes,

Marie Louise Zwarthoed - moeder van Milan Nguyen 

Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

kdv Drakesteyn
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 610907281

Openingstijden

ma:    07.30 / 08.00 - 18.00 uur
di:      07.30 / 08.00 - 18.00 uur
woe:  07.30 / 08.00 - 18.00 uur
do:     07.30 / 08.00 - 18.00 uur

Ook de vrijdag nodig? Vraag het de clustermanager.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De stabiliteit van dezelfde pedagogisch medewerkers met een open en enthousiaste uitstraling geeft het gevoel dat je kind echt gezien wordt. Lekker veel naar buiten/ bos.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.