kdv Dribbel

  • Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Huiselijk
  • Onderdeel van de Brede School
  • Veel speelmogelijkheden

Bij kinderdagverblijf Dribbel zijn alle kinderen van nul tot vier jaar welkom. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek, leeshoek of een aparte babyhoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel. Bij het kinderdagverblijf zijn twee groepen die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen we leeftijdsgerichte activiteiten doen.
Door de nauwe samenwerking met De Grote Lier kunnen peuters al snel een kijkje nemen op school waardoor dit een bekende omgeving wordt.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Quote van ouders:

"We brengen onze kinderen altijd met een gerust hart naar Dribbel. Er wordt goed voor hen gezorgd door lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Het is prettig dat de pedagogisch medewerkers de kinderen écht kennen zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat de kinderen met plezier naar Dribbel gaan is onze beste graadmeter.

André en Brechtje - ouders van Nienke (Rattaplan) en Teun (Rakker)