• Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Huiselijk
  • Onderdeel van de Brede School
  • Veel speelmogelijkheden

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Dribbel zijn alle kinderen van nul tot vier jaar welkom. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek, leeshoek of een aparte babyhoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel. Bij het kinderdagverblijf zijn twee groepen die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen we leeftijdsgerichte activiteiten doen.
Door de nauwe samenwerking met De Grote Lier kunnen peuters al snel een kijkje nemen op school waardoor dit een bekende omgeving wordt.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Quote van ouders:

"We brengen onze kinderen altijd met een gerust hart naar Dribbel. Er wordt goed voor hen gezorgd door lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Het is prettig dat de pedagogisch medewerkers de kinderen écht kennen zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat de kinderen met plezier naar Dribbel gaan is onze beste graadmeter.

André en Brechtje - ouders van Nienke (Rattaplan) en Teun (Rakker)

 

Debby

Mijn naam is Debby Eigenhuijsen en ik werk sinds 1999 bij KION.

In de verschillende functies die ik in die jaren heb vervuld, staat steeds weer het belangrijkste centraal: het kind. In alles wat ik doe, wil ik bijdragen aan een leuke dag voor de kinderen en vind ik het belangrijk dat ouders vol vertrouwen hun kinderen bij ons achterlaten.

De pedagogisch medewerkers zijn de ambassadeurs van onze locatie en zij zijn degene die dagelijks bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de medewerkers hierin te ondersteunen en hen te bieden wat zij nodig hebben om op een prettige werkdag terug te kunnen kijken.

Ook de samenwerking met school, gemeenten en overige samenwerkingspartners speelt hierin een belangrijke rol. Op deze manier doen we het samen en staat jouw kind bij ons centraal!

Adres

kdv Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 456581741

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:    08.00 - 18.00 uur
vrij:   08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 / 07.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Persoonlijke aandacht voor de kinderen bij aankomst door enthousiaste medewerkers met hart voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.