• Aparte tuin voor kinderdagverblijf
  • Onderdeel van kindercentrum Goudwinde
  • Zes groepen
  • In voorzieningenhart De Ster

Schrijf je in

In het voorzieningenhart De Ster vormt kindercentrum Goudwinde met basisschool Het Talent een brede school en we hopen uit te groeien tot een integraal kindcentrum.

We hebben zes stamgroepen. Naast de groepsruimtes maken we ook gebruik van de gangen en hal om te spelen. Daar komen de verschillende groepen ook vaak samen. Zo spelen de kinderen ook met andere leeftijdsgenoten en hebben ze een vertrouwde basis binnen de eigen groep. Op deze locatie vind je ook een peutergroep en buitenschoolse opvang.

Buiten spelen de kinderen in onze ruime omheinde tuin. We hebben de tuin, in overleg met de oudercommissie,  zo ingericht dat ook de allerkleinsten er veilig spelen.

We doen vaak activiteiten samen met school en de kinderen krijgen een 'warme overdracht' als ze vier jaar worden.

Geert

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Geert Verdaasdonk en ik werk sinds september 2007 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat kinderen met zichtbaar plezier en betrokkenheid kunnen spelen en dat medewerkers eigen initiatief kunnen tonen en nemen.

Een van de pluspunten van Goudwinde is de intensieve samenwerking met basisschool, jeugdzorg en jongerenwerk waardoor we voor kinderen van nul tot twaalf jaar de drempels wegnemen. Daarnaast doen we graag mee aan innovatieve projecten, gericht op opvang, onderwijs en/of zorg. De sfeer in ons kindercentrum is prettig, open en gericht op de behoeftes van het kind.

Adres

kdv Goudwinde
Queenstraat 37b
6663 HA Lent
LRK-nummer 228448906

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.30 uur
di:      08.00 - 18.30 uur
woe:  08.00 - 18.30 uur
do:     08.00 - 18.30 uur
vrij:    08.00 - 18.30 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.15 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuk dat ze van de sportschool gebruik maken en dat de kinderen vaak buiten spelen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer