• Samenwerking met de VVE peutergroep
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de bibliotheek op de kindcampus
  • Grote buitenruimte met speelheuvel en schommel
  • Gymlokaal met uitdaging
  • Aparte peuteractiviteiten

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast een kinderdagverblijf hebben we hier ook peutergroep en buitenschoolse opvang. We hebben een verticale groep voor kinderen van nul tot vier jaar.

Regelmatig hebben we peuteractiviteiten en spelen we samen met de peuters van de naastgelegen peutergroep. Omdat we met dezelfde thema’s werken en het kleine groepen betreft, voelt dit heel vertrouwd voor de kinderen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Het gebouw van kinderdagverblijf Grootstal is nieuw, kleurrijk en licht. De buitenruimte heeft een grote speelplek met verschillende speeltoestellen, een zandbak, een speelheuvel en een grasveld waar kinderen kunnen spelen. We gaan zo veel mogelijk naar buiten.

Centraal in het gebouw ligt een gymzaal waar materiaal aanwezig is dat past bij alle leeftijden en niveaus, zodat de kinderen veilig kunnen klimmen, klauteren en bewegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de bibliotheek op de kindercampus. Hierdoor kun je makkelijk boeken lenen wanneer je je kind op komt halen. 

Maria

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Maria Severt en ik werk sinds het allereerste begin bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik kinderen zie die met veel vertrouwen en uitdaging groeien in hun ontwikkeling. Wij dragen daar ons steentje aan bij en het is een feest om te zien dat kinderen met plezier bij ons komen.

Er zijn twee kleinschalige kindercentra in mijn cluster voor kinderen van nul tot dertien jaar. We hebben fijne ruimtes met veel mogelijkheden. Omdat het kleinschalig is kent iedereen elkaar en is de doorstroom vertrouwd. We vieren samen onze feesten en zorgen voor een goede onderlinge afstemming.

Adres

kdv Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRK-nummer 115753448

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.