• Samenwerking met de VE peutergroep
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de bibliotheek op de kindcampus
  • Grote buitenruimte met speelheuvel en schommel
  • Gymlokaal met uitdaging
  • Aparte peuteractiviteiten

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Grootstal is onderdeel van Kindcampus Grootstal, samen met basisschool De Kleine Wereld en Unik. Naast een kinderdagverblijf hebben we hier ook peutergroep en buitenschoolse opvang. We hebben één verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Regelmatig doen we peuteractiviteiten samen met de peuters van de naastgelegen peutergroep. Omdat we met dezelfde thema’s werken en het kleine groepen betreft, voelt dit heel vertrouwd voor de kinderen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Het gebouw van kinderdagverblijf Grootstal is nieuw, kleurrijk en licht. De buitenruimte heeft een grote speelplek met verschillende speeltoestellen, een zandbak, een speelheuvel en een grasveld waar kinderen kunnen spelen. We gaan zo veel mogelijk naar buiten.

Centraal in het gebouw ligt een gymzaal waar materiaal aanwezig is dat past bij alle leeftijden en niveaus, zodat de kinderen veilig kunnen klimmen, klauteren en bewegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de bibliotheek op de kindercampus. Hierdoor kun je makkelijk boeken lenen wanneer je je kind op komt halen. 

Bouchra

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Bouchra Ammi en ik werk sinds april 2023 bij KION.

Het geeft mij voldoening om elke dag lachende kinderen, tevreden ouders en enthousiaste medewerkers te zien die zich welkom en thuis voelen. In ons team zorgen we voor de kinderen en voor elkaar.

De uitdaging voor mij is het creëren van een fijne en veilige omgeving voor iedereen door de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, kunnen zij hun werk met plezier doen en uitdagende activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Elk kind is uniek en verdient om gezien en gehoord te worden zodat het zich optimaal kan ontwikkelen. Onze ruimtes zijn rijk en uitnodigend ingericht en bieden ruimte om talenten te ontdekken.

Adres

kdv Grootstal
Newtonstraat 50
6533 KG Nijmegen
LRK-nummer 115753448

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We zijn erg tevreden met de gymzaal, de grote buitenspeelplaats en de vaste pedagogisch medewerkers met veel persoonlijke aandacht en tijd voor de kinderen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer