• Onder één dak met basisschool, peutergroep en buitenschoolse opvang
  • Twee peutergroepen met VE-aanbod
  • Verticale groepen en kinderdagverblijf-peutergroep
  • Blixem Kookt: gezonde, verse afhaalmaaltijden

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Jump deelt het pand met de dependance van basisschool De Oversteek. Ons kinderdagverblijf heeft verticale (van 0 tot 4 jaar, én horizontale groepen. Daarnaast bieden we Voorschoolse Educatie (VE) aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De peutergroepen zitten op de eerste verdieping, samen met bso Jump. De kinderen spelen in de groepsruimtes, in de gang, in de twee grote speelhallen en buiten. We hebben een uitdagende tuin speciaal voor het kinderdagverblijf en de peutergroepen. De kinderen kunnen op het aangrenzende schoolplein fietsen en steppen.

Omdat we samen één gebouw delen met school en de bso loopt de overgang van kinderdagverblijf naar bso over het algemeen heel soepel voor kinderen. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Yvette

Maak kennis met de clustermanager:

Mijn naam is Yvette Kallenberg van Oort en ik werk sinds mei 2021 bij KION.

Ik vind mijn werk boeiend, leuk en uitdagend; elke dag is anders. We doen het samen door te kijken, luisteren en te bespreken. Het creëren van een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn en kan handelen vanuit eigen kracht en kennis. 

Genieten van de momenten met de kinderen! Zien dat ze met plezier naar de locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Dat is mijn doel elke dag weer opnieuw.

Adres

kdv Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 554363859

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 en tot 18.30 uur mogelijk. 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de aandacht die jullie aan de ouders geven tijdens de overdracht in de ochtend en aan ‘t einde van de dag. Vooral zo doorgaan!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer