• In 2020 viert Kloek haar 50-jarig bestaan
  • Vertrouwde gezichten in een warme, huiselijke omgeving
  • Veel aandacht voor gezonde voeding en beweging
  • Onder één dak met de buitenschoolse opvang
  • We volgen de ontwikkeling van je kind op de voet

Schrijf je in

We vinden het belangrijk dat elk kind zich thuis voelt bij onze kinderopvang in Heijendaal. Er is altijd ruimte voor een knuffel en persoonlijke aandacht. De groepsruimtes zijn ingericht met natuurlijke materialen en hebben een rustige uitstraling. In de grote tuin is alle ruimte om op avontuur te gaan, rondjes te rijden, in de zandbak te spelen of verstoppertje te spelen in het groen. Zo bieden we een omgeving waarin je kind zich vrij voelt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo.

Kinderopvang op maat

Bij kinderdagverblijf Kloek werken we met drie verticale groepen. In een verticale groep zitten kinderen van 0-4 jaar. Elk kind is anders en jij kent je eigen kind het beste, daarom kijken we samen naar de beste plek voor je kind. 

De ontwikkeling van je kind

Vanaf de geboorte totdat je kind naar school gaat, maakt hij of zij een enorme ontwikkeling door. Tegelijkertijd volgt je kind hierbij zijn of haar eigen tempo. Om de groei van je kind goed in kaart te brengen, gebruiken we het programma Uk & Puk. Hierdoor krijgen we een goed beeld van waar je kind op dit moment staat. We spelen hierop in door je kind in een veilige en huiselijke omgeving te stimuleren, het speelmateriaal op een voor je kind aantrekkelijke manier aan te bieden en zijn of haar interesses te volgen. We houden je wekelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen via het Ouderportaal.

Gezonde kinderopvang

We werken met het programma ‘Gezonde start’. Dat betekent onder andere dat we kritisch zijn op ons voedingsbeleid. Een aantal pedagogisch medewerkers heeft scholing gehad op dit gebied. Deze medewerkers nemen regelmatig de producten die we je kind aanbieden onder de loep. We zorgen voor gezond beleg voor op brood en bieden je kind water , melk, groente en fruit aan. Daarnaast vormt beweging een belangrijk onderdeel van ons dagprogramma en spelen de kinderen een groot deel van de dag buiten in de ruime tuin. Voor de allerkleinsten is er een speciale babytuin, zodat elk kind zich vrijelijk kan bewegen. Tot slot vormt ook rust een onderdeel van het programma. Om zich goed te kunnen ontwikkelen en alle indrukken te kunnen verwerken, zorgen we voor veel rustmomenten en een omgeving waarin kinderen niet overladen worden met prikkels.

Onderdeel van kindercentrum Kloek

Het kinderdagverblijf zit in hetzelfde gebouw als de buitenschoolse opvang. Hierdoor is het een vertrouwde plek wanneer je kind naar school gaat. Je kind kent de gezichten, het gebouw en de sfeer. Dit maakt de overgang naar school makkelijker. Op de buitenschoolse opvang zitten kinderen van basisschool Klein Heyendaal. Bij kindercentrum Kloek komen veel kinderen uit Heijendaal, Galgenveld, Groenewoud en Heilig Landstichting. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

 

Ben je enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en wil je meer weten en vooral zien? Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding! Wij staan voor je klaar.

Barbara

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

kdv Kloek
Prof. De L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRK-nummer 208967722

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

Altijd opvang. Altijd in de buurt.