kdv Kloek

  • Onder één dak met peutergroepen en bso
  • Een babygroep: 0 - 2 jaar
  • Twee peutergroepen: 2 - 4 jaar
  • Een verticale groep van 0 - 4 jaar

Ons kinderdagverblijf heeft vier groepen en je kan kiezen voor een horizontale (baby/peuter) of verticale (van nul tot vier jaar) groep. In hetzelfde pand is een buitenschoolse opvang en een peutergroep. Het is voor kinderen vertrouwd om vanuit het kinderdagverblijf door te stromen naar de bso als ze naar basisschool Klein Heyendaal gaan.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen bij ons opvang krijgen met ‘een extra knuffel’. Dat betekent extra aandacht waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen om zich van daaruit te ontwikkelen. Wij zorgen voor speelrijke hoeken waar ze hun eigen spel kiezen. Als kinderen vanuit hun eigen betrokkenheid spelen, leren ze daar het meeste van. De pedagogisch medewerkers staan voor hen klaar als ze een helpende hand nodig hebben. 

Het activiteitenaanbod geven we vorm met het speel-leerprogramma Uk & Puk. Hierdoor hebben kinderen die vier jaar worden een mooie basis om met zelfvertrouwen de school binnen te stappen.

We hebben veel ruimte om buiten te spelen in onze grote tuin. Buitenspelen is een onderdeel van het programma ‘gezonde start’ waarbij we veel beweegactiviteiten doen, gezonde voeding aanbieden en voldoende ontspanningsmomenten inbouwen (slapen/rusten).

Kindercentrum Kloek is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Ben je enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en wil je meer weten en vooral zien? Kom dan voor een vrijblijvende rondleiding! Wij staan voor je klaar.

Lang leve de vriendschap. Doe mee met onze vriendenactie!

Kinderdagverblijf Kloek heeft een vriendenactie. Ben jij getipt door een vriend(in) om ook klant te worden bij kinderdagverblijf Kloek, vul dan samen het aanmeldformulier in voor de vriendenactie en ontvang beiden een bijzonder cadeau. Bekijk eerst de actievoorwaarden.