• Huiselijk kinderdagverblijf in de wijk Hatertse Hei
  • Aparte peutergroep
  • Mooie grote tuin

Schrijf je in

Teun: "Weet je, het was héél leuk vandaag! Eerst gingen we naar de kinderboerderij. Ik vond het een beetje spannend om zelf dieren te aaien. Daarom deed ik het samen met Sandra. Na een tijdje durfde ik helemaal alleen. Sommige voelden echt gek! Toen gingen we terug naar het kinderdagverblijf. Ik speel lekker buiten met mijn vriendjes, want er is een grote tuin. Na een tijdje zegt Sandra: “Komen jullie naar binnen, dan gaan we fruit eten.” 

Dat lust ik wel, ik was altijd eerst mijn handen en daarna trek ik mijn slofjes aan. Het voelt hier net als thuis." 

Dit is een kleine impressie van een dag bij kinderdagverblijf Mariken.

Kinderdagverblijf Mariken is een huiselijk kinderdagverblijf. Het is altijd gezellig bij ons. Onze lieve en betrokken pedagogisch medewerkers doen leuke dingen met je kind. Binnen én buiten. Wat dacht je van een ritje in de bolderkar naar de kinderboerderij?  Of ravotten in onze uitdagende en veilige tuin? Samen de kippen in onze eigen ren eten geven en eitjes zoeken. Het kan allemaal bij ons. Maar ook binnen spelen we fijn. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om tot rust te komen of geknuffeld te worden. Of juist actief bezig te zijn in de verschillende hoeken of aan tafel met ontwikkelingsgericht spelmateriaal.

Speciaal voor de peuters is er een peutergroep. Dat is fijn, want we doen activiteiten gericht op de leeftijd en ontwikkelfase van peuters. Zo bereiden we je kind stapje voor stapje voor op de basisschool.

En wist je dat je  iedere 1e vrijdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 uur bij ons binnen mag lopen?

Melanie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Melanie Boschman en ik werk sinds januari 2022 bij KION.

Mijn grootste en belangrijkste taak is om de pedagogisch medewerkers bij de verschillende locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren, zodat zij hun vak kunnen uitoefenen. Dagelijks vangen wij met veel plezier kinderen van 0 tot 13 jaar op, stimuleren wij de ontwikkeling van deze kinderen, ondersteunen we jonge gezinnen en maken we vooral plezier.

Ik zie het als mijn missie om een mooie bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die onze locaties bezoeken.

Adres

kdv Mariken
Bongerdstraat 1
6533 XD Nijmegen
LRK-nummer 206005866

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer