kdv Mariken

  • Vier groepen
  • Aparte peutergroep met leeftijdgerichte activiteiten
  • Uitdagende en veilige tuin
  • Elke 1e vrijdag van de maand open inloop 9.30 - 11.30 uur

Teun: "Weet je, het was héél leuk vandaag! Eerst gingen we naar de kinderboerderij. Ik vond het een beetje spannend om zelf dieren te aaien. Daarom deed ik het samen met Sandra. Na een tijdje durfde ik helemaal alleen. Sommige voelden echt gek! Toen gingen we terug naar het kinderdagverblijf. Ik speel lekker buiten met mijn vriendjes, want er is een grote tuin. Na een tijdje zegt Sandra: “Komen jullie naar binnen, dan gaan we fruit eten.” 

Dat lust ik wel, ik was altijd eerst mijn handen en daarna trek ik mijn slofjes aan. Het voelt hier net als thuis." 

Dit is een kleine impressie van een dag bij kinderdagverblijf Mariken. We vinden een huiselijke sfeer erg belangrijk. De inrichting is warm en gezellig, met zachte tinten. Alle kinderen hebben slofjes in de winter en laarsjes om lekker buiten te spelen. Voor de iets oudere kinderen is er een aparte peutergroep. Ze leren veel van elkaar. Met onze bolderkar maken we regelmatig uitstapjes.

Ben je opzoek naar een huiselijke plek voor jouw kind met betrokken pedagogische medewerkers? Kom dan eens kijken bij kinderdagverblijf Mariken. We geven je graag een rondleiding.

Lang leve de vriendschap. Doe mee met onze vriendenactie!

Kinderdagverblijf Mariken heeft een vriendenactie. Ben jij getipt door een vriend(in) om ook klant te worden bij kinderdagverblijf Mariken, vul dan samen het aanmeldformulier in voor de vriendenactie en ontvang beiden een bijzonder cadeau. Bekijk eerst de actievoorwaarden.