• Gevestigd in het Kulturhus
  • Spelen en leren volgens de Gordonmethode
  • Warme overdracht met basisschool De Biezenkamp
  • Aparte peutergroep

Schrijf je in

Je vindt ons in het Kulturhus, een multifunctioneel gebouw met onder andere het consultatiebureau, een gymzaal en de bibliotheek.

We hebben twee verticale groepen voor nul tot drie jaar en een peutergroep vanaf 2,5 / 3 jaar. We gaan regelmatig naar de bibliotheek met de kinderen en we gebruiken de gymzaal in school voor speciale 3+ activiteiten. 

We werken nauw samen met basisschool de Biezenkamp. Zo is er een warme overdracht tussen leerkracht, pedagogisch medewerker en ouder voordat het kind naar school gaat.

We werken met de methode van Gordon. Het is een manier van omgaan met elkaar die leidt tot meer zelfstandigheid, zelfvertrouwen en groei bij zowel het kind als de pedagogisch medewerker. Het gaat vooral om het bevorderen van het plezier en evenwicht in relaties. We richten ons hiermee op communicatie. Het uitgangspunt is: jij en ik hebben een relatie die belangrijk voor me is en toch zijn we ieder ook aparte personen met onze eigen waarden en normen. Dat vinden wij belangrijk.

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Mijn locaties liggen in twee dorpen waardoor we kleinschalig en op maat kinderopvang kunnen bieden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en werkwijze maar vormen door de kleine kernen één groot geheel. We zetten onze creativiteit en zelfstandigheid in om met betrokken medewerkers voor kinderen, ouders én de dorpen meerwaarde te creëren.

Adres

kdv Ollikido
Reigerstraat 5
6573 BG Beek
LRKP-nummer 712980611

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mooie nieuwe tuin met veel nieuwe mogelijkheden voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.