• Groepen 0-4 én aparte baby- en peutergroep
  • Speelhal met voorleeshoek
  • Gevarieerd ingerichte groepen
  • Vaste medewerkers
  • In De Klif

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Ondersteboven kruipen de baby’s in de grondbox in hun eigen babygroepsruimte en de grotere kinderen spelen in de verticale groep in de poppen- of bouwhoek. Een pedagogisch medewerker leest een verhaal voor aan de kinderen in de leeshoek en tegelijkertijd hoor je muziek: een aantal kinderen zijn aan het dansen in de gang. Op het dakterras kunnen de kinderen lekker rennen op de zachte tegels en ze vinden het geweldig.

We vinden het belangrijk om de kinderen op een speelse manier uit te dagen; het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd. Er is een speciale babygroep, drie verticale groepen (nul tot vier jaar) en een aparte peutergroep. Aan de hand van wisselende thema’s leren de peuters allerlei vaardigheden als voorbereiding op de basisschool. We hebben een tuin met mooie verstopplekken en een spannende glijbaan. 

Ons kinderdagverblijf is, samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang, onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar zijn ook basisscholen De Oversteek en De Uitdaging, consultatiebureau/GGD, bibliotheek, welzijnsorganisatieTandem, De Lindenberg en diverse sportverenigingen. 

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kind op een speelse manier uitgedaagd wordt? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding.

Iris

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Iris van Dinteren.

Ik werk sinds januari 2017 bij KION en mijn grootste uitdaging is om een prettige, veilige sfeer te creëren waardoor kinderen zich op een leuke en uitdagende manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Het kindercentrum is recent verbouwd en opgefrist. Bij het kinderdagverblijf bieden we muziekles, babymassage en peuteryoga en voor de peuters is er Uk & Puk. Bij de buitenschoolse opvang doen we workshops, hebben we een theater-bso (in het theater van De Klif) én een natuur-bso, dus voor elk wat wils.

Adres

kdv Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRKP-nummer 107796478

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.00/7.30 tot 18.00/18.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters vinden het ontzettend leuk en er worden leuke activiteiten ondernomen. Het contact met alle pedagogisch medewerkers is ontzettend goed en wij ervaren een grote betrokkenheid!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.