• Groepen 0-4 én aparte baby- en peutergroep
  • Speelhal met voorleeshoek
  • Gevarieerd ingerichte groepen
  • Vaste medewerkers
  • In De Klif

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Ondersteboven kruipen de baby’s in de grondbox in hun eigen babygroepsruimte en de grotere kinderen spelen in de verticale groep in de poppen- of bouwhoek. Een pedagogisch medewerker leest een verhaal voor aan de kinderen in de leeshoek en tegelijkertijd hoor je muziek: een aantal kinderen zijn aan het dansen in de gang. Op het dakterras kunnen de kinderen lekker rennen op de zachte tegels en ze vinden het geweldig.

We vinden het belangrijk om de kinderen op een speelse manier uit te dagen; het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd. Er zijn twee speciale babygroepen, twee peutergroepen en er is één verticale groep (nul tot vier jaar). Alle kinderen vanaf 2 jaar bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De peuters worden voorbereid op een goede start bij school. Zo is er spelenderwijs aandacht voor de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen en de motorische ontwikkeling. We werken met uitdagend spelmateriaal. De kinderen gaan samen aan de slag met de houten puzzels, mogen binnenspelen met zand en water en de speeltuin op het dak heeft lekkere zachte tegels. Kinderen leren immers bewegen door vallen en opstaan! We hebben daarnaast een tuin met mooie verstopplekken en een spannende glijbaan. 

Ons kinderdagverblijf is, samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang, onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar is ook basisschool De Oversteek, consultatiebureau/GGD, bibliotheek, welzijnsorganisatie Bindkracht10, De Lindenberg en diverse sportverenigingen. 

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kind op een speelse manier uitgedaagd wordt? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Bo

Mijn naam is Bo van Kuijk en werk sinds juni 2020 bij KION.

Samen met het team streef ik naar een veilige en uitdagende omgeving om de ontwikkeling van kinderen optimaal te stimuleren. Hierbij staat het oudercontact hoog in het vaandel, omdat we samen de ontplooiing van ieder individueel kind voor ogen hebben.

In mijn functie draag ik zorg voor de randvoorwaarden zodat pedagogisch medewerkers met liefde hun vak kunnen uitoefenen. De groeiende (dagelijkse) kwaliteit van de opvang en het professionaliseren van de sector staan binnen mijn werkzaamheden centraal.

Met de liefde voor ons vak, de tijd die we nemen om je kind echt te leren kennen én in te spelen op individuele behoeftes, is je kind bij ons in goede handen.

Adres

kdv Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 107796478

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters vinden het ontzettend leuk en er worden leuke activiteiten ondernomen. Het contact met alle pedagogisch medewerkers is ontzettend goed en wij ervaren een grote betrokkenheid!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.