kdv Ondersteboven

  • Verticale groepen + aparte peutergroep
  • Speelhal met voorleeshoek
  • Gevarieerd ingerichte groepen
  • Vaste medewerkers
  • In De Klif

Bij kinderdagverblijf Ondersteboven kruipen de baby’s in de grondbox en de grotere kinderen spelen in de poppenhoek of de bouwhoek. Een pedagogisch medewerker leest een verhaal voor aan de kinderen in de leeshoek en tegelijkertijd hoor je muziek: een aantal kinderen zijn aan het dansen in de gang. Op het dakterras kunnen de kinderen lekker rennen op de zachte tegels; ze vinden het geweldig!

We vinden het belangrijk om de kinderen op een speelse manier uit te dagen en het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd. Er zijn vier verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. Voor de peuters is er een aparte groep waar wij ze voorbereiden op de basisschool door middel van uitdagende activiteiten in wisselende thema’s. We hebben een tuin met goede verstopplekken en een spannende glijbaan. Als het slecht weer is, zijn er binnen genoeg speelmogelijkheden.

Ons kinderdagverblijf is een onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar zijn ook basisschool De Oversteek, basisschool de Uitdaging, het consultatiebureau/GGD, de bibliotheek, jongerencentrum Tandem, De Lindenberg en diverse sportverenigingen te vinden. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang en peutergroep Ondersteboven.

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kind op een speelse manier uitgedaagd wordt? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding.