• Groepen 0-4 jaar én aparte baby- en peutergroep
  • Speelhal met voorleeshoek
  • Gevarieerd ingerichte groepen
  • Vaste medewerkers
  • In De Klif

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Ondersteboven kruipen de baby’s in de grondbox in hun eigen baby-groepsruimte en de grotere kinderen spelen in de verticale groep (0 tot 4 jaar) in de poppen- of bouwhoek. Een pedagogisch medewerker leest een verhaal voor aan de kinderen in de leeshoek en tegelijkertijd hoor je muziek: een aantal kinderen zijn aan het dansen in de gang. Op het dakterras kunnen de kinderen lekker rennen op de zachte tegels en ze vinden het geweldig.

We vinden het belangrijk om de kinderen op een speelse manier uit te dagen; het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd. Er is een babygroep (nul tot twee jaar), twee verticale groepen (nul tot vier jaar) en een peutergroep (twee tot vier jaar). De peuters bieden we Voorschoolse Educatie (VE) en zij worden voorbereid op een goede start bij school. Zo is er spelenderwijs aandacht voor de taal- en spraakontwikkeling en de motorische ontwikkeling. We werken met uitdagend spelmateriaal. De kinderen gaan samen aan de slag met de houten puzzels, kunnen binnenspelen met zand en water en de speeltuin op het dak heeft lekkere zachte tegels. Kinderen leren immers bewegen door vallen en opstaan! We hebben daarnaast een tuin met mooie verstopplekken en een spannende glijbaan. 

Ons kinderdagverblijf is, samen met de buitenschoolse opvang, onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar is ook basisschool De Oversteek, consultatiebureau/GGD, bibliotheek, welzijnsorganisatie Bindkracht10, De Lindenberg en diverse sportverenigingen. 

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kind op een speelse manier uitgedaagd wordt? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding.

Lieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lieke Aldenhoven en werk sinds september bij KION.

We bieden 'opvang voor de toekomst'. Kinderen groeien op in een duurzame omgeving met aandacht voor de natuur en voor elkaar. In een prachtig nieuw en licht Kindcentrum aan de Waal vinden zij rust en de uitdaging om te zijn wie ze zijn en te worden wie ze willen worden. Hierbij worden ze begeleid door een team van zorgzame en gedreven pedagogisch medewerkers. Door de nauwe samenwerking met de basisschool zorgen we samen voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

Een veilige omgeving creëren waarin medewerkers én kinderen zichzelf volledig kunnen ontwikkelen is voor mij de grootste uitdaging in mijn werk. Ervoor zorgen dat ouders hun kinderen met het volste vertrouwen naar ons brengen is iedere dag weer opnieuw mijn doel. Ik ben een verbinder en ga graag met iedereen het gesprek aan. Mijn deur staat altijd open.

Adres

kdv Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 107796478

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters vinden het ontzettend leuk en er worden leuke activiteiten ondernomen. Het contact met alle pedagogisch medewerkers is ontzettend goed en wij ervaren een grote betrokkenheid!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer