• Veel buitenspeel-mogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in basisschool Op Weg midden in de Ooij. Naast ons kinderdagverblijf is hier ook de peutergroep en de bso.

We maken met de driejarigen gebruik van de kleutergymzaal in de basisschool. Daarnaast is er op loopafstand een vijver met eenden die we kunnen voeren en verschillende speeltuintjes. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met basisschool Op Weg.

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Mijn locaties liggen in twee dorpen waardoor we kleinschalig en op maat kinderopvang kunnen bieden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en werkwijze maar vormen door de kleine kernen één groot geheel. We zetten onze creativiteit en zelfstandigheid in om met betrokken medewerkers voor kinderen, ouders én de dorpen meerwaarde te creëren.

Adres

kdv Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRKP-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.