• Mooie nieuw ingerichte groepsruimtes
  • Veel buitenspeelmogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg

Schrijf je in

Op Weg is een gezellig, kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf. Dat merk je al zodra je bij ons binnenloopt. Onze pedagogisch medewerkers doen er alles aan om jouw kind de aandacht te geven die hij of zij verdient.

Iedere dag doen we samen leuke dingen. Soms in een grote groep en soms in kleine groepjes. Er zijn verschillende speelhoeken, zoals een huishoek en bouwhoek. Voor baby’s hebben we een veilige plek waar ze kunnen rollen, tijgeren, spelen en ontdekken.

Bewegen doen we in de gymzaal van de school. We maken een leuk parcours waar je kind heerlijk kan rennen, klimmen en klauteren. Maar we houden er ook van om lekker buiten te zijn. Op onze buitenspeelplaats is voor elke leeftijd van alles te ontdekken.

Van al dat ontdekken en spelen wordt je kind natuurlijk moe. Dan is het tijd om te slapen. Voor de allerkleinsten hebben we een speciaal buitenbedje. Jij bepaalt natuurlijk zelf waar jouw kind zijn of haar dutje doet.

Er een nauw samenwerkingsverband met basisschool Op Weg.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

kdv Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer