• Ruime openingstijden
  • Pal naast het station
  • Groot activiteitenaanbod door ROC studenten
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Wekelijkse peutergym en babymeetings

Schrijf je in

Welkom bij Plaza! Wij zijn een klein kinderdagverblijf met veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van kinderen. De groepsruimtes zijn licht en huiselijk ingericht en in de tuin is van alles te beleven. Daardoor voelen kinderen zich al snel bij ons op hun gemak.

We hebben drie verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar en een peutergroep voor kinderen van twee en een half tot vier jaar. Kinderen kunnen doorstromen naar de peutergroep waar ze meer uitdaging vinden.

Het kinderdagverblijf is één van de leerbedrijven bij het ROC. Dat levert een divers programma op. Zo komen studenten bij ons een poppenkast- of een theatervoorstelling geven, lezen ze voor of doen ze activiteiten zoals knutselen, dans en beweging. Bovendien maken de peuters elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen voor hun gymles. Ondertussen doen de andere kinderen beweegactiviteiten in de hal van het kinderdagverblijf.

De ligging pal naast het station maakt onze locatie ideaal voor forenzen. Daarbij hebben we ook nog eens extra ruime openingstijden. Je kind is op aanvraag van 7.00 tot 18.30 uur welkom.

Warme maaltijd

Om 16.30 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Vul in dat geval dit formulier en lever het voor 9 uur in bij Plaza. 

Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

kdv Plaza
Campusbaan 6
6512 BT Nijmegen
LRK-nummer 300403318

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De samenwerking met studenten van het ROC pakt heel erg leuk uit (nu: sporten). Die samenwerking er zeker in houden!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.