kdv Plaza

  • Ruime openingstijden
  • Pal naast het station
  • Groot activiteitenaanbod door ROC studenten
  • Warme maaltijd mogelijk
  • Wekelijkse peutergym en babymeetings

Welkom bij Plaza! Wij zijn een klein kinderdagverblijf met veel aandacht voor de persoonlijke behoefte van kinderen. De vertrekken zijn licht en huiselijk ingericht en in de tuin kun je van alles beleven. Daardoor voelen kinderen zich al snel bij ons op hun gemak. Er zijn twee verticale groepen waar kinderen van nul tot vier met elkaar spelen en ontdekken. Voor kinderen die juist wat meer aandacht of uitdaging nodig hebben zijn er ook nog een kleinschalige dreumesgroep voor maximaal acht kinderen van twee tot drie jaar en een peutergroep voor kinderen van twee en een half tot vier jaar. 

Het kinderdagverblijf is één van de leerbedrijven binnen het ROC. Dat levert een divers activiteitenprogramma op! Regelmatig komen studenten bij ons een poppenkastvoorstelling of een theatervoorstelling geven of ze lezen een verhaal voor. Bovendien maken de peuters elke week een uitstapje naar de afdeling Sport & Bewegen van het ROC voor hun gymles. En terwijl de peuters sporten is er een 'babymeeting' in de hal van het kinderdagverblijf.

De ligging pal naast het station maakt onze locatie ideaal voor forenzen. Daarbij hebben we ook nog eens extra ruime openingstijden. Je kind is op aanvraag van 07.00 tot 18.30 uur welkom. Tussen de middag kunnen de kinderen bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje.

Lang leve de vriendschap. Doe mee met onze vriendenactie!

Kinderdagverblijf Plaza heeft een vriendenactie. Ben jij getipt door een vriend(in) om ook klant te worden bij kinderdagverblijf Plaza, vul dan samen het aanmeldformulier in voor de vriendenactie en ontvang beiden een bijzonder cadeau. Bekijk eerst de actievoorwaarden.