• Bosrijke omgeving vlakbij A73
  • Sfeervolle groepsruimtes
  • Uitdagend buitenspelen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Triade is een geweldige locatie midden in de groene wijk Weezenhof, vlakbij de A73. Gezonde voeding en sportieve activiteiten vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Samen met de kinderen halen wij iedere week onze zuivelproducten bij kaasboerderij Diervoort.

De speelhal gebruiken we om bewegingsactiviteiten te doen. De gymzaal van de aangrenzende school gebruiken we hiervoor ook.

We beschikken over twee tuinen. Aan de voorzijde grenst de tuin aan de groepsruimtes, dit is onze ontdektuin. De grote achtertuin biedt gelegenheid om te klimmen, fietsen, rennen en met zand en water te spelen.

Kinderdagverblijf Triade bestaat uit drie stamgroepen. Door de kleinschalige opzet is er goed contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers. Hierdoor komt de naam Triade tot zijn recht want die staat voor driehoeksrelatie.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem contact op. We maken graag kennis.

Susan

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Susan van Dorland en ik werk sinds november 2023 bij KION.

Mijn werk staat in het teken van het ontzorgen en faciliteren van mijn team. Samen een warme sfeer creëren waar we met respect iedereen in de eigen waarde laten. Hierdoor brengen ouders hun kinderen vol vertrouwen en de kinderen kunnen vanuit deze veilige omgeving vrijuit spelen, ontdekken en uitproberen. Daarin ligt onze voldoening!

Bij onze locaties in Weezenhof bieden wij alle soorten opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

kdv Triade
Weezenhof 30-01
6536 ES Nijmegen
LRK-nummer 473392008

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne huiselijke sfeer met vriendelijke en deskundige pedagogisch medewerkers die echt oog hebben voor de kinderen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer