• Kleinschalig en vertrouwd
  • Onderdeel van de Brede School
  • Uitdagende buitenspeelplaats
  • Spelen in het bos om de hoek

Schrijf je in

Kinderen starten veilig en vertrouwd bij ons kleinschalige kinderdagverblijf. De ruimte is zeer overzichtelijk en gezellig ingericht en de kinderen voelen zich snel bij ons thuis. 
Baby’s hebben hun eigen ritme van slapen en eten en zodra kinderen groter zijn, worden ze meer geprikkeld om zichzelf te ontdekken. Wat vind ik leuk om te doen of hoe speel ik samen? We trekken er ook graag samen op uit om de omgeving te ontdekken.

Villa Bambi vormt samen met basisschool De Maaskei een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint!

Linda

Mijn naam is Linda de Valk en ik werk sinds 2002 bij KION, en sinds februari 2023 in de rol van clustermanager i.o..

Een ontspannen, leerzame en gezellige sfeer zijn de punten die ik belangrijk vind om je werk goed uit te kunnen uitoefenen. Kinderen ontwikkelen zich het beste in een veilige en uitdagende omgeving en samen met mijn team doen we iedere dag ons best om dit te creëren.

Wees welkom om een keer te komen kijken, we leiden je graag rond.

Adres

kdv Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRK-nummer 248396717

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur

Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze dochter van 1,5 jaar rent met een brede glimlach door de gang richting het lokaal en knuffelt Tanja bij binnenkomst; dat zegt genoeg!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer