• Nieuw kinderdagverblijf in Lent
  • Opent medio februari 2021 haar deuren
  • Schrijf je nu vast in

Schrijf je in

Klimop is een nieuw kinderdagverblijf in Nijmegen Noord. Deze nieuwe locatie bevindt zich in Lent aan de Laauwikstraat in het pand van de voormalige supermarkt. Het realiseren van de nieuwbouw is volop in ontwikkeling. Met ingang van 1 februari 2021 betrekken we het nieuwe gebouw.

Deze unieke locatie kenmerkt zich door de verrassende ruimte die zich achter de voorgevel bevindt. We zitten samen onder één dak met stichting Liz. Het lijkt een klein gebouw, maar de groepen en tuin zijn niet direct geheel zichtbaar vanaf de straatkant. Eenmaal achter de poorten van het gebouw waan je je in een geheel andere wereld en word je verrast door de stadsachtige binnentuin en de groepen die door middel van glazen schuifpuien allemaal met elkaar verbonden zijn.

Voor meer informatie: neem contact op met afdeling Klantrelaties.

Verona

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Verona Kuijpers en ik werk sinds september 2016 bij KION.

Het leukste wat er is zijn kinderen die een goede dag hebben gehad en collega’s die met een glimlach ’s avonds de deur achter zich dicht trekken. De uitdaging zit in het faciliteren en ondersteunen van de medewerkers die iedere dag met veel zorg en kunde hun werk doen. Ervoor zorgen dat we aan wet- en regelgeving voldoen zonder een plezierige werkomgeving te verliezen.

Adres

kdv Klimop
Laauwikstraat 2
6663 CJ Lent
LRK-nummer

Clustermanager

Openingstijden

Altijd opvang. Altijd in de buurt.