• Samenwerking met de St. Victorschool
  • Volledig op peuters afgestemde buitenruimte

Schrijf je in

Peutergroep Afferden bevindt zich in de St. Victorschool. De peutergroep biedt 2 ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. 

De huisvesting in de St. Victorschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar je kind veilig kan spelen. Je kind leert de school al een beetje kennen voor hij of zij de overstap maakt naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat jouw kind zich op zijn of haar gemak voelt in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het Uk & Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

pgr Afferden
De Gaard 19
6654 BL Afferden
LRK-nummer 112227958

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:      08.30 - 12.30 uur
woe:   gesloten 
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer