• Onder één dak samen met school
  • Eén groep
  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Grote buitenspeelplaats

Schrijf je in

Pand peutergroep Appeltern

Bij peutergroep Appeltern stimuleren we kinderen van 2 tot 4 jaar om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op zijn eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving waar ontplooiing mogelijk is met begeleiding op de achtergrond.

De peutergroep bevindt zich, samen met buitenschoolse opvang Appeltern, in basisschool Gravin van Rechteren. Dit biedt veel mogelijkheden om samen te werken en er is veel aandacht voor de doorgaande leerlijn. We creëren themahoeken waarin de kinderen samen kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Er is een grote buitenspeelplaats waar de peuters heerlijk kunnen spelen. 

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

pgr Appeltern
Gentenhof 10
6629 AX Appeltern
LRK-nummer 553087733

Clustermanager

Openingstijden

Ma:         8.30 - 12.30
Di:          gesloten
Woe:      gesloten
Do:         8.30 - 12.30
Vr:          gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer