• Samen met basisschool Aquamarijn in een mooi nieuw gebouw
  • Twee groepen, ieder maximaal veertien kinderen
  • Goede voorbereiding op de basisschool
  • Kleinschalig en op een vertrouwde plek

Schrijf je in

VVE peutergroep Aquamarijn vormt samen met het kinderdagverblijf, de buitenschoolseopvang, basisschool Aquamarijn en Bindkracht 10 kindcentrum Aquamarijn. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

We zitten in een prachtig gebouw. De omheinde tuin heeft natuurlijke materialen en diverse uitdagende speelhoeken, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. 

Chantal

Maak kennis met de interim clustermanager

Mijn naam is Chantal Ariëns, interim clustermanager van locaties Joki, IKC Aquamarijn, Michiel en De Wigwam.

'Believe, Achieve, Become' is mijn lijfspreuk. Mijn streven is om kinderen tot bloei te laten komen om zo de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. In mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang in binnen- en buitenland ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor de groei van zes locaties. Na mijn eerdere interim opdrachten voor KION bij de locaties Kloek en Aquamarijn stuur ik nu een heel cluster aan, een geweldige uitdaging met oneindig veel mogelijkheden en fantastische teams!

De samenwerking met onze kernpartners, de diversiteit van de mensen op de locaties en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is, maakt deze opdracht extra leuk en uitdagend, maar het zien groeien en ontwikkelen van de kinderen én het team blijft voor mij het allermooiste!

Adres

pgr Aquamarijn
Biezendwarsstraat 33
6541 ZE Nijmegen
LRK-nummer 125304092

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.15 - 12.15 uur          
di:      08.15 - 12.15 uur         
woe:  08.15 - 12.15 uur
do:     08.15 - 12.15 uur         
vrij:    08.15 - 12.15 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat de locatie in de basisschool zit én ik ben erg blij met de KION app Ouderportaal met de foto's. Super!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.