• Tweetalig: Nederlands en Engels
  • Engels volgens Benny's Playground methode
  • Kleinschalige opvang
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Doorgaande lijn met basisschool De Lanteerne

Schrijf je in

Bij peutergroep Bloem krijgen de kinderen elke dag ten minste twintig minuten Engelse les. Tijdens het fruit eten komt Benny tevoorschijn, een Engelssprekende handpop. Op een speelse manier komen de kinderen in aanraking met de Engelse taal; ze zingen liedjes, doen spelletjes en begroeten elkaar in het Engels.

Bij deze locatie komen maximaal zestien kinderen tegelijkertijd. De peutergroep heeft één groepsruimte in basisschool De Lanteerne. De peutergroep deelt het lokaal met de Pico-Pukkies van buitenschoolse opvang Pico.

De groepsruimte heeft een aangrenzende tuin. Door de schuifpui open te zetten kunnen de kinderen meteen vanuit de groep naar buiten. Ook spelen we buiten op het kleuterplein of in de tuin van het kinderdagverblijf.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Guus

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Guus van Kan en ben in januari 2019 gestart bij KION.

Ik kijk ernaar uit om voor kinderen, ouders en medewerkers het aanspreekpunt te zijn. Om medewerkers op de juiste manier te faciliteren zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen spelenderwijs hun talenten leren ontdekken.

Kinderopvang kan hierin een belangrijke rol spelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van kunst, sport, cultuur en natuur.

Adres

pgr Bloem
Henry Dunantstraat 8
6543 KR Nijmegen
LRKP-nummer 405774047

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Leuke en creatieve activiteiten. Jullie zijn top!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.