• Samenwerking met De Mariaschool
  • In Kulturhus D’n Dulper
  • Ruime buitenspeelplaats

Schrijf je in

Peutergroep Boven-Leeuwen (voorheen ‘t Leeuwenestje) is gehuisvest in Kulturhus D’n Dulper. De peutergroep biedt vier ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een maximum van 16 kinderen per ochtend.

Samenwerking met de basisschool

De huisvesting in dezelfde vleugel als De Mariaschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook mogen de peuters ieder dagdeel gebruik maken van het beweeglokaal, zodat er volop mogelijkheid is voor de peuters om zich lekker uit te leven.

Monique

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Monique van Ginneken, clustermanager in gemeente West Maas en Waal. 

Mijn voldoening en uitdaging is om voor ieder kind, elke ouder en de medewerkers, gezamenlijk een vertrouwde omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt. 

Blije kinderen, tevreden ouders en betrokken medewerkers; dit samenspel maakt dat iedere betrokkene het beste van zichzelf laat zien. Met elkaar kom je altijd verder.

Het cluster bestaat uit een kindcentrum in Beneden-Leeuwen waar kinderopvang en basisonderwijs elkaar ontmoeten en versterken. In de dorpen Alphen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel en Wamel zijn er peutergroepen diie ook samenwerken met de basisscholen.

Adres

pgr Boven-Leeuwen - voorheen 't Leeuwenestje
Pastoor Schoenmakersstraat 5a
6657 CB Boven-Leeuwen
LRK-nummer 149196313

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:       08.30 - 11.00 uur
woe:   gesloten
do:      08.30 - 11.00 uur
vr:       gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.