• Onderdeel van brede school De Aldenhove
  • Voor- en Vroegschoolse Educatie
  • Momenteel één groep met zestien kinderen
  • Spelen met leeftijdsgenoten

Schrijf je in

Je vindt ons in Brede school De Aldenhove waar onder andere ook de basisschool, een  consultatiebureau, welzijnsorganisatie Tandem en een huiskamerproject aanwezig zijn.

De tuin van De Bellenboom is een ruime speelplaats die helemaal afgezet is met een afsluitbaar hekwerk. Hier spelen de kinderen in de zandbak en in een speelhuisje. Daarnaast staat onze schuur staat vol met buitenmateriaal, als fietsen, steppen en loopfietsjes.

Wij plaatsen tweejarige kinderen zoveel mogelijk in de ochtend en de driejarigen in de middag.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

pgr De Bellenboom
Aldenhof 62-01
6537 DJ Nijmegen
LRKP-nummer 119924614

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.30 tot 11.30 uur en op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 15.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Er is veel aandacht voor mijn kind bij De Bellenboom. Top!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.