• Peutergroep De Buut sluit per 19 augustus
  • Neem een kijkje bij 't Snuffeltje of Montessori Nijmegen-Oost

Schrijf je in

Peutergroep De Buut sluit per 19 augustus 2019, daarom is het niet meer mogelijk om je kind hier aan te melden. Na de zomer bieden we bij kinderdagverblijf De Buut op woensdag en vrijdag dagopvang aan voor peuters.
Zoek je specifiek een peutergroep? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij peutergroep Montessori Nijmegen-Oost op de Heyendaalseweg en peutergroep ’t Snuffeltje op de Elzenstraat.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in samenwerking met school een mooi aanbod aan opvang en ontwikkeling neer te zetten. Om op deze manier het beste uit het kind te halen, goed zicht hebben en houden op de ontwikkelingen van het kind en zijn omgeving.

Mijn cluster bestaat uit kindercentra met een doorgaande lijn met school met een kinderdagverblijf waar kinderen buiten slapen, een buitenschoolse opvang waar kinderen zwemles krijgen en een leeftijd gericht aanbod voor de peuters.

Adres

pgr De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRKP-nummer 337215492

Clustermanager

Openingstijden

Woensdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze dochter heeft het fantastisch en voelt zich erg thuis. Ze leert veel in een korte tijd, dat is leuk om te zien. De pedagogisch medewerkers hebben een zeer kindvriendelijke en persoonlijke benadering. Onze complimenten!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.