• Een groep met maximaal 16 kinderen
  • Intensieve samenwerking met school

Schrijf je in

We hechten erg aan de samenwerking met school en aan de doorgaande lijn in de ontwikkeling van kinderen. We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

pgr De Draaitol Montessori
Malvert 73-73
6538 DJ Nijmegen
LRK-nummer 363484887

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.30 uur
di:       08.30 - 11.30 uur 
wo:     08.30 - 11.30 uur 
do:
      08.30 - 11.30 uur
vr:       08.30 - 11.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind gaat met plezier dus dat zegt genoeg! Fijn dat de groep niet overvol met spullen staat er rust is en de binnentuin is een leuke speelplek.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.