• Nauwe samenwerking met Nutsschool Lankforst
  • Lichte en frisse ruimte
  • Aanbod Voorschoolse Educatie (VE)

Schrijf je in

Welkom bij De Draaitol

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een peutergroep (peuterspeelzaal) in de wijk Malvert of Lankforst in Nijmegen? Een plek waar jij jouw kind met een gerust hart achterlaat en waar hij of zij een fijne tijd heeft? Bij De Draaitol is jouw kind welkom bij peutergroep De Draaitol Montessori of peutergroep De Draaitol Nutsschool. Voor welke basisschool je straks ook kiest, bij de Draaitol bereiden wij jouw kind voor op de volgende stap.

Beide peutergroepen bieden Voorschoolse Educatie (VE). Op speelse wijze stimuleren wij doelgericht en systematisch de brede ontwikkeling van peuters. Dit doen wij met behulp van een erkend methodisch programma. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

Over peutergroep De Draaitol Nutsschool

Peutergroep (peuterspeelzaal) De Draaitol Nutsschool zit in hetzelfde gebouw als Nutsschool Lankforst. We werken veel samen met de school. Dat is fijn, want zo kunnen wij jouw peuter goed voorbereiden op de volgende stap en raakt hij of zij al vertrouwd met de omgeving. We nemen regelmatig een kijkje bij de kleuters en spelen soms samen op de gang. Onze pedagogisch medewerkers vinden het heerlijk om vaak met jouw kind naar buiten te gaan. Wat dacht je van samen een blotevoetenpad bewandelen op het aangrenzende speelplein?

Hoe ziet de peutergroep eruit?

De ruimte van de peutergroep heeft onlangs een flinke opfrisbeurt gehad. De ruimte is licht en overzichtelijk ingericht met speel- en spelmaterialen passend bij de leeftijd van jouw kind.

De groepsindeling

Er is 1 groep waar maximaal 16 kinderen per dag komen spelen.

Leonie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Leonie Walvoort-Kreeftenberg en ik werk sinds november 2022 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om elke dag een optimale samenwerking te creëren tussen kinderen, medewerkers, ouders en samenwerkingspartners.

Dit alles met het doel om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen zodat ze ontdekken wat hun talenten zijn.

Kinderen zich veilig laten voelen en aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoeftes, samen met de basisschool, dat is een mooie opdracht.

Adres

pgr De Draaitol Nutsschool
Lankforst 23-48
6538 GN Nijmegen
LRK-nummer 182779294

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
di:       08.15 - 12.15 uur
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       08.15 - 12.15 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers geven je kind wel echt een kans om te wennen en te passen in de groep.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer