• In basisschool De Driemaster
  • Grote buitenruimte om te ontdekken en klimmen

Schrijf je in

Peutergroep De Driemaster in basisschool De Driemaster heeft één stamgroep waar maximaal veertien kinderen tegelijk kunnen komen. De ruimte is huiselijk ingericht en we maken gebruik van verschillende hoeken waar de kinderen worden uitgedaagd om te spelen. Samen met de basisschool delen wij het schoolplein. Deze is ingericht met veel natuur waar de kinderen in kunnen ontdekken.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

pgr De Driemaster
Cortenaerpad 32
6512 GD Nijmegen
LRK-nummer 169994119

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn dochter moest wennen toen ze pas in de peutergroep kwam en ze is heel goed begeleid door de pedagogisch medewerkers. Ook toen ze weer even een dipje had, was er veel geduld; erg prettig.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.