• Met school en bso in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Goede overgang naar basisschool

Schrijf je in

Bij peutergroep De Dromedaris bereiden we je peuter goed voor op de basisschool. Hier leert hij of zij onderdeel te zijn van een groep en vrienden te maken. Daarnaast wordt je kind gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling en kunnen we extra ondersteuning bieden wanneer je kind dit nodig heeft. De schoolse omgeving zorgt ervoor dat de overgang van de basisschool straks kleiner is en je kind al in een bekende omgeving terecht komt. 

Peutergroep De Dromedaris zit in basisschool De Dromedaris en deelt de groepsruimtes met buitenschoolse opvang Dabbedaris in hetzelfde gebouw.

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds augustus 2016 horen onze locaties in Beuningen bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al meer dan acht jaar bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

pgr De Dromedaris
Wolfsbossingel 105
6642 CM Beuningen
LRK-nummer 704436802

Clustermanager

Openingstijden

Maandag en woensdag van 8.30 tot 12.00 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.