• Onder één dak met kinderdagverblijf en bso
  • Kleinschalig, met maar één groep
  • We bieden VVE aan
  • Geweldige, grote tuin
  • Veel aandacht voor ieder kind

Schrijf je in

Peutergroep De Kroon wordt begeleid door twee vaste pedagogisch medewerkers. Bij Ineke en Larissa voelen de peuters zich vertrouwd en op hun gemak. Wij bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie volgens de methode van Uk & Puk. Met ons spel- en activiteitenaanbod werken wij aan een goede start op de basisschool. Puk speelt altijd met ons mee. We leren veel van zijn belevenissen.

Kindercentrum De Kroon is gevestigd in een nostalgisch oud schoolgebouw. De peutergroep heeft twee mooie lichte ruimtes tot haar beschikking. In de grote omsloten tuin kunnen de kinderen naar hartelust ravotten en ontdekken.  

Onze peutergroep is kleinschalig met maar één groeppeutergroep en is voor kinderen van twee jaar en vier maanden tot vier jaar.

Louise

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Louise Buijs en ik werk bij KION sinds 2006.

Mijn grootste voldoening is als mijn teams en medewerkers met veel plezier en passie hun werk kunnen doen en dat kinderen en ouders de kinderopvang ervaren als een tweede thuis.

Er heerst een fijne en gastvrije sfeer bij de locaties rond het centrum van Nijmegen. Er wordt hard gewerkt maar ook dikwijls gelachen samen met de kinderen en de ouders.
Het zijn zelfstandig werkende teams met deskundige pedagogisch medewerkers die graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen en verantwoordelijkheden durven nemen.

Adres

pgr De Kroon
Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen
LRKP-nummer 562131590

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.45 tot 11.45 uur

Altijd opvang. Altijd in de buurt.