• Onderdeel van IKC De Kubus
  • Moderne voorzieningen
  • We bieden Voorschoolse Educatie (VE)

Schrijf je in

Peutergroep De Kubus is onderdeel van het Integraal Kindcentrum De Kubus (IKC). Een IKC waarin behalve de peutergroep ook basisschool De Kubus, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn gehuisvest.
Een prachtig gebouw met alle moderne voorzieningen. De buitenruimte is ingericht met vooral natuurlijke materialen en vormt daardoor een fantastische speelruimte voor de kinderen.

Peutergroep De Kubus is een VE-peutergroep (Voorschoolse Educatie) waar kinderen tussen 2 en 4 jaar gedurende schoolweken terecht kunnen. Het Uk & Puk programma loopt als een rode draad door het dagdeel. Kinderen met een taal/spraak achterstand krijgen de mogelijkheid om 2 extra dagdelen naar de peutergroep te komen zodat zij een extra taalaanbod krijgen en goed voorbereid naar de basisschool gaan. 

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

pgr De Kubus
Irenestraat 3
6651 XK Druten
LRK-nummer 218355178

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.30 uur 
di:      08.30 - 12.30 uur
woe:  08.30 - 12.30 uur
           13.00 - 17.00 uur
do:     08.30 - 12.30 uur
vr:      08.30 - 12.30 uur
           13.00 - 17.00 uur 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer