• Spelen en leren volgens de Gordonmethode
  • Groep met maximaal zestien kinderen
  • Ruime tuin

Schrijf je in

Bij De Paddestoel werken we deels met de Gordon-methode. Gelijkwaardigheid en respect staan hierbij centraal. Het doel van deze methode is een evenwichtige en plezierige relatie te hebben met kinderen en deze in stand te houden. We laten kinderen in hun waarde en als begeleiders vervullen wij bewust een afwachtende rol. Kinderen krijgen de ruimte om zelf oplossingen te vinden voor problemen en vragen die zij tegenkomen. We stimuleren kinderen op het juiste moment tot het zelf ontdekken. Ieder kind wordt op een eigen wijze zelfstandiger.

Onze peutergroep bestaat uit één groepsruimte en een hal. Soms mogen de kinderen, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, in de keuken spelen en koken.
Buiten spelen kinderen graag in de tuin. Er zijn hoge struiken en kinderen vinden het geweldig en spannend om zich daarin te verstoppen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Melanie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Melanie Boschman en ik werk sinds januari 2022 bij KION.

Mijn grootste en belangrijkste taak is om de pedagogisch medewerkers bij de verschillende locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren, zodat zij hun vak kunnen uitoefenen. Dagelijks vangen wij met veel plezier kinderen van 0 tot 13 jaar op, stimuleren wij de ontwikkeling van deze kinderen, ondersteunen we jonge gezinnen en maken we vooral plezier.

Ik zie het als mijn missie om een mooie bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die onze locaties bezoeken.

Adres

pgr De Paddestoel
Pater Eijmardweg 21
6525 RL Nijmegen
LRK-nummer 169499388

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di: 
      08.15 - 12.15 uur
woe:   08.15 - 12.15 uur 
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       08.15 - 12.15 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Een hele gave tuin! Mijn peuter vermaakt zich goed.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer