• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Bij peutergroep De Peppel bereiden we je peuter goed voor op de basisschool. Hier leert hij of zij onderdeel te zijn van een groep en vrienden te maken. Daarnaast wordt je kind gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling en kunnen we extra ondersteuning bieden wanneer je kind dit nodig heeft. De schoolse omgeving zorgt ervoor dat de overgang van de basisschool straks kleiner is en je kind al in een bekende omgeving terechtkomt. 

Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om de kinderen in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze locatie.

Wil je meer informatie of graag kennismaken? Je bent van harte welkom. Schrijf je in voor een rondleiding, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Peet en ik werk sinds mei 2023 bij KION als clustermanager.

Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde opvang te creëren met een open sfeer waar kinderen en ouders zich thuis voelen. Waar kinderen zichzelf zijn in een uitdagende omgeving met gevarieerde spelmaterialen en activiteiten.

Het welbevinden van de kinderen, de medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Het is mijn taak om de pedagogisch medewerkers in hun kracht te zetten, te ontzorgen en te faciliteren.

Samenwerking met school en andere betrokkenen is een belangrijk speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen heel belangrijk is.

Adres

pgr De Peppel
Augustuslaan 22
6642 AB Beuningen
LRK-nummer 583022170

Clustermanager

Openingstijden

di:     08.30 - 12.00 uur 
vr:     08.30 - 12.00 uur 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer