• Knusse en overzichtelijke peutergroep
  • Onderdeel van kindcentrum De Prins
  • Aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • VE-locatie

Schrijf je in

Welkom bij kinderopvang De Prins

Ben jij op zoek naar kinderopvang in de wijk Zwanenveld in Nijmegen? Een plek waar jij je kind met een gerust hart achterlaat en waar hij of zij een fijne tijd beleeft? Dan ben je bij kindercentrum De Prins aan het juiste adres. Bij De Prins vind je een kinderdagverblijf, een peutergroep (ook wel bekend als peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang onder één dak. En dat allemaal in een prachtig nieuw pand waar ook brede school Prins Maurits zit. Makkelijk toch?

Over peutergroep De Prins

Peutergroep - of peuterspeelzaal zoals het vroeger heette - De Prins is een knusse en overzichtelijke peutergroep. We zitten tegenover de kleutergroepen van de brede school Prins Maurits. We zien elkaar dus best vaak, maken makkelijk contact en werken nauw samen waardoor de overgang naar de basisschool straks soepel verloopt. Als wij met hetzelfde thema als de kleuters werken, sluiten we graag bij hen aan tijdens de thema-opening. Zo raakt jouw kind stap voor stap vertrouwd met de volgende stap.

Onze peutergroep biedt Voorschoolse Educatie (VVE). Op speelse wijze stimuleren wij doelgericht en systematisch de brede ontwikkeling van peuters. Dit doen wij met behulp van een erkend methodisch programma. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

Hoe ziet de peutergroep eruit?

Onze peutergroep is gezellig ingericht. Het pand is nieuw en van alle gemakken voorzien. We hebben 2 ruimtes. Iedere ruimte heeft een openslaande deur naar het buitenspeelterrein. Heerlijk, want we hobbelen zo naar buiten. De buitenruimte is natuurlijk ingericht en er is zelf een echte buitenkeuken. Jouw kind vermaakt zich hier uitstekend.

Groepsindeling

We hebben 2 groepen met maximaal 14 kinderen per groep.

Leonie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Leonie Walvoort-Kreeftenberg en ik werk sinds november 2022 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om elke dag een optimale samenwerking te creëren tussen kinderen, medewerkers, ouders en samenwerkingspartners.

Dit alles met het doel om kinderen de ruimte te geven om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen zodat ze ontdekken wat hun talenten zijn.

Kinderen zich veilig laten voelen en aansluiten bij hun ontwikkelingsbehoeftes, samen met de basisschool, dat is een mooie opdracht.

Adres

pgr De Prins
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRK-nummer 191757950

Openingstijden

ma:      08.15 - 12.15 uur
            12.45 - 16.45 uur 
di:        08.15 - 12.15 uur 
            12.45 - 16.45 uur
woe:    08.15 - 12.15 uur
do:      08.15 - 12.15 uur
            12.45 - 16.45 uur 
vr:       08.15 - 12.15 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn heel erg lief voor de kinderen en ik vind ze stuk voor stuk fijn en kundig: ze denken altijd mee en doen hun uiterste best om het beste voor ouder en kind eruit te halen. Ik ben heel blij met deze opvang.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer