• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel en afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Peutergroep De Ruyter werkt nauw samen met basisschool De Ruyter in Weurt. In een huiselijke omgeving stimuleren we je kind in zijn of haar ontwikkeling en bereiden hem of haar voor op de overstap naar de basisschool.

Wij staan voor een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal en pedagogisch medewerkers staan continu klaar om jouw kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Er is een prettige en open samenwerking met de school en onze manier van werken is op elkaar afgestemd.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier we jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang en staan klaar als je advies nodig hebt.

Niet alleen kinderen ontwikkelen zich bij KION, wij doen dat zelf ook. Naast onze opleiding, volgen we jaarlijks scholing om zo je kind het beste te kunnen begeleiden. Naast de opleiding hebben we allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons.

Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze kinderopvang. Wil je meer informatie, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons. We staan je graag te woord!

Bij peutergroep De Ruyter schenken we veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling van de peuters.

We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Marieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marieke Wennekes en ik werk sinds 2001 bij KION in verschillende functies en nu als clustermanager.

Mijn grootste uitdaging is om samen met het team iedere dag een fijne dag te maken voor de kinderen; zodat ze zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is uniek en samen zijn ze het stralende middelpunt van onze toekomst.

De medewerkers bij mijn locaties vormen hechte teams waar ouders en kinderen zich thuis voelen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

pgr De Ruyter
Kapittelweg 2a
6551 EB Weurt
LRK-nummer 318618904

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.30 uur
di:      08.30 - 12.30 uur
woe:  08.30 - 12.30 uur
do:     08.30 - 12.30 uur
vrij:   gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer