• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel en afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Peutergroep De Ruyter werkt nauw samen met basisschool De Ruyter in Weurt. In een huiselijke omgeving stimuleren we je kind in zijn of haar ontwikkeling en bereiden hem of haar voor op de overstap naar de basisschool.

Wij staan voor een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal en pedagogisch medewerkers staan continu klaar om jouw kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Er is een prettige en open samenwerking met de school en onze manier van werken is op elkaar afgestemd.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier we jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang en staan klaar als je advies nodig hebt.

Niet alleen kinderen ontwikkelen zich bij KION, wij doen dat zelf ook. Naast onze opleiding, volgen we jaarlijks scholing om zo je kind het beste te kunnen begeleiden. Naast de opleiding hebben we allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons.

Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze kinderopvang. Wil je meer informatie, stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons. We staan je graag te woord!

Onze kinderen stromen vaak door naar basisschool De Ruyter.

 

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds augustus 2016 horen onze locaties in Beuningen bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al meer dan acht jaar bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

pgr De Ruyter
Kapittelweg 2a
6551 EB Weurt
LRKP-nummer 318618904

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.00 uur
di:      08.30 - 12.00 uur
woe:  08.30 - 12.00 uur
do:     08.30 - 12.00 uur
vrij:   gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.