• Speciale beweegtuin
  • Twee groepen
  • Samenwerking met De Wingerd

Schrijf je in

De Verrekijker is een peutergroep met een mooie eigen ruimte gelegen in het hart van de wijk Leuvensbroek in het stadsdeel Lindenholt. We hebben twee groepen, met maximaal 28 kinderen.

Onze peuters spelen op een ruim speelplein en maken daarnaast gebruik van de 'beweegtuin'. Deze laatste is speciaal aangelegd voor ouderen in de buurt maar ook de kinderen vinden het een fijne plek om te spelen.

Voor speciale gelegenheden, zoals de sinterklaasviering, maken we gebruik van wijkcentrum De Brack.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Marinka

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marinka Beurskens en ik werk sinds juni 2023 bij KION. 

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen die bij onze locaties de kinderopvang vinden wat ze nodig hebben als hun ouders werken en/of studeren. We bieden met zorg en aandacht goede opvang bij het kinderdagverblijf, de peutergroepen en de locaties voor buitenschoolse opvang. 

Samen met schoolbesturen en andere partners creëren we kindcentra waar kinderen hun talenten kunnen ontdekken. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

pgr De Verrekijker
Leuvensbroek 12-00 A
6546 XS Nijmegen
LRK-nummer 217895815

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08,30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij krijgen bij elk thema een themaboekje mee naar huis; erg leuk!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer