• Modern en duurzaam gebouw
  • Kinderdagverblijf, peutergroep en bso onder één dak
  • Nauwe samenwerking met school
  • Spelen met leeftijdsgenoten

Schrijf je in

Kinderopvang in Malden

Peutergroep De Vuurvogel ligt bij het centraal gelegen Kroonwijkpark in Malden. De aangrenzende natuur staat bij centraal bij De Vuurvogel. Samen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang, delen we de faciliteiten en werken we samen met basisschool De Vuurvogel in een prachtig duurzaam gebouw.

Over KION kindcentrum De Vuurvogel

Samen met het kinderdagverblijf, de bso en de basisschool vormen we kindcentrum De Vuurvogel. Doordat we in hetzelfde gebouw zitten als basisschool De Vuurvogel, is het gebouw al een vertrouwde plek als je kind de overstap maakt naar deze basisschool. Er vindt een warme overdracht plaats als je kind naar school gaat. Dat betekent dat een pedagogisch medewerker van het kinderdagverblijf en de docent van de basisschool waar je kind naartoe gaat, een gesprek hebben voordat je kind aan de basisschool begint. Hierdoor kan de docent beter inspringen op de ontwikkeling van je kind en ervoor zorgen dat hij of zij zich sneller thuis voelt. We vertellen je hier graag meer over.

Voorschoolse educatie (VE)

Bij deze locatie werken we met een VE-aanbod. Dit betekent Voorschoolse Educatie. We werken met de methode Uk & Puk waardoor we op een speelse manier ontwikkelingsgericht met kinderen werken. We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling. Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijk start maken op de basisschool.

De groepsruimte van de peuterspeelzaal

De groepsruimte van de peuterspeelzaal heeft meerdere activiteitenhoeken en we bieden verschillende soorten speelmaterialen aan, afgestemd op de ontwikkeling van je kind. Door gebruik van neutrale kleuren en natuurlijke materialen, zorgen we voor sfeer en rust. Zo kan je kind zonder een teveel aan prikkels op ontdekkingstocht gaan. 

Buitenspelen bij De Vuurvogel

We hebben een prachtige, natuurlijke buitenruimte waar we vanuit de groepsruimte direct in kunnen. We maken veel gebruik van deze groene omgeving. De buitenruimte is zo ingericht dat jonge kinderen hier veilig op avontuur kunnen.

Wil je meer informatie over peutergroep De Vuurvogel? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, we maken graag kennis met je.

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn, kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

Adres

pgr De Vuurvogel
Schoolstraat 23A
6581 BG Malden
LRK-nummer 277946268

Clustermanager

Openingstijden

ma:    09.00 - 13.00 uur
di:      09.00 - 13.00 uur
woe:  09.00 - 13.00 uur
do:     09.00 - 13.00 uur
vr:      gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer