• Één groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Veel aandacht voor taal- en sociale ontwikkeling
  • Vanaf augustus 2023 ook kinderdagverblijf en bso

Schrijf je in

Peutergroep De Wegwijzer is onderdeel van Kindcentrum De Wegwijzer waar ook kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang onderdak hebben. 

Wij vinden het belangrijk dat er een doorgaande lijn is van de peutergroep naar de basisschool. Daarnaast vieren we samen en werken we samen met bijvoorbeeld de bibliotheek op school.

Er wordt veel aandacht geschonken aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling van de peuters.

We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Selma

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Selma de Bruijne en ik werk bij KION sinds september 2019.

Mijn werkdagen zijn divers van aard waarbij kinderen het stralende middelpunt zijn! Naast aansturing van locaties ligt mijn focus op (zorg)netwerken en samenwerking met (school)directies voor het ontwikkelen van Kindcentra voor kinderen van nul tot dertien jaar. 

Bij ons draait het met nadruk om een zorgvuldige ontwikkeling en staat elke dag volop in het teken van groei. Jullie unieke, krachtige en ontdekkende kinderen zijn bij ons in goede handen.

Adres

pgr De Wegwijzer
Molenstraat 1
6645 BR Winssen
LRK-nummer 100113254

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
di:       08.15 - 12.15 uur
woe:   08.15 - 12.15 uur
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       gesloten

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer