• Spelen met leeftijdgenoten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel
  • Samenwerking met kinderdagverblijf Drakenfort
  • Maximaal zestien kinderen per groep

Schrijf je in

Peutergroep (peuterspeelzaal) Drakenfort bestaat uit twee groepen met ieder maximaal zestien kinderen. Er zijn twee groepsruimtes. De basisgroep heet Drakenfort en bevindt zich in de school. De tweede groep heet Drakenclub en bevindt zich in het kinderdagverblijf. Beide groepsruimtes grenzen aan  de tuin. We hebben speelgoed voor de jonge en de oudere kinderen. Zo bieden we uitdagingen die passen bij de leeftijd. Vanaf januari 2015 werken we met een VVE aanbod. Dit betekent Voor- en Vroegschoolse Educatie. We werken met de methode Uk & Puk waardoor we op een speelse manier ontwikkelingsgericht met kinderen werken.

We werken samen met kinderdagverblijf Drakenfort. We bieden de peuteractiviteiten voor alle peuters van het kinderdagverblijf en de peutergroep aan.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

In mijn cluster zijn de teams erg betrokken op en met elkaar. Niet alleen door de ‘dorpse’ situatie maar veelal door de intrinsieke gedrevenheid die hen bindt. Wij bieden in de kleine kernen een basisvoorziening die door steeds meer inwoners wordt gevonden en als positief wordt ervaren. We groeien.

Adres

pgr Drakenfort
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRK-nummer 131294003

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.00 uur
di:       08.30 - 12.00 uur
woe:   08.30 - 12.00 uur
do:      08.30 - 12.00 uur
vr:       08.30 - 12.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind gaat met veel plezier naar de peutergroep; samen spelen vergroot het groepsgevoel heeft een positieve invloed; leuk als kinderen elkaar buiten (de groep) tegen komen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.